Būkit kūrybiški – keiskit ingredientus tokiais, kokius turite, kokie dabar sezone: vyšnias – avietėmis, mėlynėmis ar serbentais, pieną – augaliniu pienu, kefyru, klevų sirupą – medumi… Geriausia tešlą sumaišyti blenderiu, ne virtuviniu kombainu!
Pistacijų spalvos tiršta vegetariška sriuba, kurioje pirmu smuiku griežia cukinijos, tačiau melodiją užduoda mėtos ir feta!:)
Minkštas plonas duonos paplotėlis, kepamas be mielių, tinka piknikams, gatvės maistui, su įvairiais priedais – kaip sumuštinis lengviems pietums
Minkštos mielinės bandelės su pistacijų įdaru
Minkštutės bandelės su labai sultingu ir gausiu varškės įdaru. Palaimingai skanios, šviežios išlieka ir kitą dieną!
Mielinis pyragas, mielinis keksas, ar mielinė boba – kaip pavadinsit, taip nesugadinsit:) Šis sviestinis mielinis purus kepinys puikiai tiks šventėms, jis nėra saldus, tačiau saldumą padidina citrininis glajus.
Australijoje populiarus desertas, kurį itin paprasta pagaminti. Jei neturite šviežių pasiflorų, puikiai tiks šaldyta pasiflorų tyrė. Patiks visiems tiems, kurie mėgsta lengvus desertus su rūgštele.
Skaisčiai žalios spalvos lietiniai, kuriuos galima patiekti su ožkų sūriu ir cukinijų bei žirnelių salotomis
Purūs ir lengvi japoniški blyneliai, savo konsistencija primenantys suflė
Sausainiai tikriems šokolado fanams! Klasikiniai chocolate chip cookies, saldūs iki negalėjimo, bet juk tokia ir turi būti šokoladinė nuodėmė 🙂
Jei sausainiams naudosite balto šokolado gabalėlius jie bus dar gražesni ir margesni:)