Diwali šventės būtinas desertas, kuris gali būti patiekiamas ir kaip sotesni pusryčiai. Tinka ant viršaus pabarstyti ir cinamono!
Sotus, aromatingas, subalansuotas daržovių apkepas
Jauki tiršta maistinga ir aromatinga sriuba su pastarnokų traškučiais. Jei turite trumų aliejaus – būtinai paskaninkite prieš patiekiant, taip sriubą kilstelėsite į aukštesnį lygį
minkštos ir jaukios kvapnios pieniškos bandelės su espresso ir pumpkin spice prieskoniais
Minkštas ir drėgnas pyragas su aguonomis ir obuolių skiltelių kepure.
Saikingai saldžios skaisčios spalvos bandelės, tiks kaip šventinės duonelės, arba pasmaližiavimui su sviestu ar džemu
MaterChef Australia žvaigždės, garsenybės šefo Darren Robertson receptas, kurį jis TV projekte gamino per 30 minučių.
Orkaitėje keptas egiptietiškas senoviškas ryžių pudingas, patiektas su keptų rabarbarų pagardu ir pistacijų riešutais
Minkšti ir sultingi blynai iš šviežių kukurūzų, įdaryti puikiai subalansuotu trijų sūrių mišiniu. Tiesiai iš Australijos Master Chef virtuvės 🙂