Gaivios Artimųjų Rytų aromatais dvelkiančios salotos, kuriose pirmu smuiku groja brokoliai
Šventiškas patiekalas, sukurtas Anglijos karalienės Elžbietos karūnavimo proga 1953 metais. Receptas labai lengvai paruošiamas ir skirtas pamaitinti miniai
Vienos keptuvės patiekalas, gaminamas orkaitėje
Nieko nėra lengvesnio, skanesnio ir įspūdingesnio, kaip visos šeimos vakarienė vienoje vienintelėje keptuvėje.
Šiam patiekalui reikės didelės 30cm skersmens keptuvės, kurią galima pašauti į orkaitę
Labai elegantiškas užkandis, tiksiantis ir formaliai vakarienei, ir šeimos brančui.
Be kategorijos
Farširuoti kiaušiniai su migdolais
Puikus būdas po Velykų sunaudoti nesuvalgytus margučius.
Švelniai aitrus padažas, pagardintas ypatinga rožine harisa
Nesudėtingas vienos skardos patiekalas – kepti maltos ėrienos kukuliukai su pomidorais ir avinžirniais.
Aromatinga tiršta keptų baklažanų sriuba – kai užklumpa gausus daržovių derlius:)
Ryškus skoniais ir spalvomis patiekalas iš Sicilijos! Beje, viską pasiruošti galite iš anksto, iš vakaro. Pasilikite tik užtarkuoti sūrį ir pašaukite į orkaitę.