Intensyvaus skonio salotos su Artimųjų Rytų poskoniais.
Prancūziška klasika kitaip: apverstas pikantiškas burokėlių pyragas, patiekiamas su ožkų sūriu ir pakepintais riešutais. Jam prireiks sunkios keptuvės (geriausia ketaus), tinkamos kepti orkaitėje (22cm skersmens)
Lengvas užkandis, tinkantis visais metų laikais. Sezono metu galite naudoti ir šviežius, jaunus, termiškai neapdorotus burokėlius
Skaisčiai žalios spalvos lietiniai, kuriuos galima patiekti su ožkų sūriu ir cukinijų bei žirnelių salotomis
Šventiškos ir spalvingos salotos
Nieko negali būti paprasčiau, nei susimaišyti duonos tešlą, kurios nereikia nei minkyti, nei kildinti! Šio kepinio tekstūra labiau panaši į pyrago, tad tai gali būti nuostabus patiekalas ant jūsų švenčių stalo.