Tai vienas ikoniškų Kinijos virtuvės patiekalų, kuriame susilieja sultinga vištiena, traškūs riešutai ir švelnus saldžiarūgštis padažas. Jei tik turite Sičiuano pipirų, būtinai jų įdėkite, šie kilstels patiekalą į naujas aukštumas
Tai patiekalas, kuriame pirmu smuiku griežia juodųjų pupelių padažas, labai tipiškas Kinijos virtuvės ingredientas. Nustebsite, kaip toks nedidelis kiekis mėsos, papildytas daržovėmis, sočiai primaitins visą šeimą.
Sultinga, saldžiai lipni, maloniai aitri vištiena, prisotinta kiniškos virtuvės prieskonių
Taip paprasta prisigminti šių rutuliukų ištisus padėklus! Skanūs jie šilti ir atvėsę, juos galima užšaldyti (iškeptus), o ryžius laisvai galima pakeisti kitokiomis virtomis kruopomis (kynva (bolivine balanda), grikiais (neskrudintais) ar kt.)