Tai prancūziškojo fraisier torto versija su migdoliniais biskvitais ir lengvučiais braškių putėsiais. Nuostabus gaivinantis tortas vidurvasariui švęsti
Blynai be glitimo ir be pridėtinio rafinuoto cukraus, minkšti, purūs ir lengvi. Idealiems vasaros pusryčiams, kai aplink kalnai uogų ir vaisių. Tik gamindami būtinai leiskite užmaišytai tešlai pabrinkti bent pusvlandį. šiame recepte ši taisyklė ypač svarbi.
Minkštas, purus iki negalėjimo, gaivus ir nesunkus, su malonia rabarbarų rūgštele. Klasika, kurios norisi turėti visada, bet kokiai progai, ir be progos.
Neseniai mano dukra uždavė paprastą klausimą – „kuo skiriasi keksas nuo pyrago?”. Minutėlę net suglumau, mėgindama sugalvoti atsakymą. Paaiškinau, kad pyragas yra platesnė sąvoka nei keksas, tačiau kadangi nebuvau visu 100% tikra, kad atsakiau teisingai, pasiknaisiojau interneto lobynuose, kaip keksą ir jo kilmę apibūdina žinovai. Pasirodo, keksas (kaip pyrago rūšis) yra kilusi Rytų Europoje, tačiau […]
- 1
- 2