Kad jūsų papločiai išties būtų traškūs, privalote leisti jų kiekvieną pusę kepti 6 minutes. Nesusugundykite apversti anksčiau. Tokie papločiai gali pasitarnauti kaip tortilijos (jei iškepsite didesnius) ar takos (jei sulenksite pusiau ir pridėsite įdaro). Nesuvalgytus įvyniokite į maistinę plėvelę ir laikykitešaldytuve, trumpai pašildykite orkaitėje prieš patiekiant.
Maistingi vegetariški „maltinukai”, kuriuose pirmu smuiku groja ne mėsa, bet pupelės, rikota bei kalnas kale (lapinių kopūstų).
Šie pusrytiniai blyneliai tokie gausūs draugiškų jums ingredientų, jog po tokių pusryčių maloniai sotūs ir energingi būsite pusdienį! Juos galite papildyti ir kitokiais „superingredientais” – maltomis kanapėmis, sėlenomis ir kt.
Brokolių (arba kalafiorų!) picos gali tapti jūsų šių metų vasaros atradimu! Tik perskaitykite visas pastabas ir patarimus, kad rezultatas gautųsi tobulas:)
Nuodėmingai skanus, ir stebėtinai draugiškas jums desertas!
Gaivaus skonio, ne per saldūs japoniškos žalios arbatos sausaniai
Drėgni ir minkšti šokoladiniai keksiukai su avietėmis, be glitimo, cukrus keičiamas klevų sirupu. Sveikesnė deserto versija. Ypač lengvai pagaminami, nereikia net plakti.
Minkštas, bet traškus didelis paplotis kupinas geriausių sudedamųjų dalių.
Nuostabus minkštas saldžiarūgštis pyragas su juodaisiais serbentais ir vanilinės varškės sluoksniu
- 1
- 2