Pikantiškas ciberžolių lietinis su keptu kiaušiniu, vietnamietiškomis morkų salotomis ir kokosų bei čili pagardu
Kremiškas sotus ir aromatingas karis – tikra atgaiva akims ir gomuriui. Tirštas kokosų pieno karis puikiai dera su apkepintomis moliūgo riekelėmis ir šildančiais prieskoniais.
Indiškas dal – aromatinga ankštinių kultūrų sriuba, partiekiama su indiška duona arba ryžiais. Ši sriuba patiekiama mažomis porcijomis kaip indiško kelių patiekalų valgio dalis (pvz., mėsa, ryžiai ir dal, arba karis, ryžiai ir dal).
Lėtai ilgai keptas mėsos kepsnys, labai tinkamas šventiškai vakarienei.
Skaisčiai geltoni lietiniai blyneliai su saldžiu kokosų įdaru – tikriems kokosų fanams.
Originalo kalba šis patiekalas vadinasi Borani Kadoo. Tai aromatingame pomidorų padaže troškinti apkepinti moliūgai. Ne sezono metu naudokite konservuotus pomidorus
Plonyčiai kokosų pienu ir ciberžole pagardinti omletai su gaiviu greipfrutų mirkalu