Greičiausiai jums iki gyvenimo pabaigos pakaks tik šio recepto – kažin ar ragausite skanesnį žuvies karį, nei šis… Beje, jei neturite krabų mėsos, nepergyvenkite, gaminkite patiekalą be jų, jis bus tikrai toks pats skanus.
Nuostabus vieno puodo patiekalas, plilnas skonių ir prieskonių. Jam reikės vištienos su kaulu ir odele – gali būti blauzdelės, šlaunelės ar ketvirčiai.
Jaukus indiškas patiekalas visai šeimai
Maistingas, aromatingas žaliųjų lęšių troškinys su pakepintais kalafiorais
Pikantiškas ciberžolių lietinis su keptu kiaušiniu, vietnamietiškomis morkų salotomis ir kokosų bei čili pagardu
Kremiškas sotus ir aromatingas karis – tikra atgaiva akims ir gomuriui. Tirštas kokosų pieno karis puikiai dera su apkepintomis moliūgo riekelėmis ir šildančiais prieskoniais.
Indiškas dal – aromatinga ankštinių kultūrų sriuba, partiekiama su indiška duona arba ryžiais. Ši sriuba patiekiama mažomis porcijomis kaip indiško kelių patiekalų valgio dalis (pvz., mėsa, ryžiai ir dal, arba karis, ryžiai ir dal).
Lėtai ilgai keptas mėsos kepsnys, labai tinkamas šventiškai vakarienei.
Skaisčiai geltoni lietiniai blyneliai su saldžiu kokosų įdaru – tikriems kokosų fanams.
- 1
- 2