Greitas ir ekonomiškas patiekalas iš to, kas dažnu atveju keliauja į šiukšliadėžę arba to, ką galima nusipirkti labai pigiai:) Receptas iš akies, tad ingredientų kiekiai labai apytikriai. Prieskonius dėkite tokius, kokius mėgstate – nuo Artimųjų Rytų iki indiškų karių, tiks VISKAS ką mėgstat ar turit
Print Recipe Tandūri stiliaus kalafijoras Indiškas vegetariškas nesudėtingas patiekalas su šildančių prieskonių puokšte. Course Main Dish Virtuvė Indijos Raktažodis kalafioras Laikas 30 min Porcijos porc Ingredientai 1 kalafijoras Tandoori marinatui 3 šaukštai graikiško jogurto1,5 šaukštelio čili (naudojau Kašmyro čili, jis švelnesnis) – dėkite pagal skonį1 šaukštelis imbiero šaknies (sutarkuotos)1 šaukštelis česnakų (sutrintų presu […]
Saldžios batatos ypatingai aromatingame pomidorų padaže tiks kaip vegetariškas patiekalas arba garnyras prie žuvies ar mėsos patiekalų.
Šie vegetariški paplotėliai – puiki proga išvalyti savo šaldytuvą ir sunaudoti visus bevystančius žalumynus:) Keiskite žalumynus tais, kuriuos turite ar mėgstate, svarbiausia, kad išlaikytumėt proporcijas.
Iki negalėjimo minkšta ėrienos mėsa, kepta folijos krepšeliuose, pagardinta baltu vynu, žolelėmis ir daržovėmis. Paprastai pagaminamas, bet labai šventiškas patiekalas.
Labai paprastas, ir kartu labai aromatingas ir jaukus vieno puodo patiekalas. Daržoves galite pasirinkti pagal sezoną: tiks kalafiorai, brokoliai, kelios skirtingos daržovės ar tik viena. Galite patiekti su natūraliu jogurtu, jis sumažins čili aitrumą, jei bus pernelyg aštru
Pikantiška Artimųjų Rytų aromatais gausi tiršta ir maistinga sriuba, atstosianti ir pagrindinį patiekalą!
Aromatingas vieno puodo vištienos patiekalas su ryžiais, juodomis pupelėmis, paprikomis. Praturtintas Lotynų Amerikos virtuvėms būdingais prieskoniais. Labai svarbu, kad kepdami naudotumėte nurodyto dydžio indą!