Šis aromatingas indiškas karis su paniru (kurį kuo puikiausiai pakeis lietuviškas baltas sūris) – yra šventė lėkštėje ir virtuvėje. Paprastas ir greitas.
Žuvis Meksikos virtuvėje daug rečiau sutinkama nei mėsa, tad jei norisi pasimėgauti kiek lengvesniu maistu, siūlau pasigaminti šių žuvies takų. Aš gaminau tuną, tačiau tiks ir menkė, ir kitokia žuvis, kokią turite
Trapioje filo tešloje įsuktas pakepintų moliūgų, kopūstų, ryžių ir fetos sūrio įdaras. Varijuoti čia galima iki soties – pradedant prieskoniais ir baigiant įdaro ingredientais.
Žalias kalafioras ir keptas kalafioras viename patiekale – puikus priedas prie grilio patiekalų!
Orkaitėje kepti daržovių paplotėliai, kupini draugiškų jūsų organizmui ingredientų. Skanūs karšti, ir atvėsę, su salotomis, pita, labai tinka pietų dėžutei
Aromatinga tiršta keptų baklažanų sriuba – kai užklumpa gausus daržovių derlius:)
Universalus garnyras ar lengvas užkandis… Puikiai subalansuoti skoniai, o pati gardžiausia – apskrudusių ryžių plutelė
Minkšta ir sultinga ėriena, lėtai troškinta kelias valandas, aromatingame padaže. Puikiai tiks takoms įdaryti
Be kategorijos
Meksikietiškas juodųjų pupelių pagardas
Puikus meksikietiško stalo patiekalas – šiltas užkandis su juodosiomis pupelėmis
- 1
- 2