Intensyvaus išraiškingo skonio, švelnaus dūmo poskonio trinta burokėlių sriuba. Patiekite su traškiais duonos krutonais, grietine ir smulkintais krapais.
Lengvai pagaminamas vasariškas užkandis, puikus sūraus, saldaus ir rūgštaus skonio balansas
Karštom vasaros dienom – gaivus užkandis vos iš poros ingredientų!
Nesudėtingas bulvinis patiekalas, keptas keptuvėje. Patiekite su jogurtiniu padažu ir rūkyta žuvimi.
Šios salotos yra visiškas gėris, ir aš tikrai jums iš visos širdies rekomenduoju jas pasigaminti. Tiesa, prireiks vieno neįprasto ingrediento – sūdytų (marinuotų) citrinų. Lietuvoje jų pirkti nemačiau…. Bet gal jau atsirado??
Jei tik galite, nusipirkite ekologiškų citrinų ir pasigaminkite šių marinuotų citrinų stiklainėlį patys. Jos gali stovėti ilgai, o panaudosite jas tikrai daugelyje Artimųjų Rytų patiekalų. Patys nustebsite, kokie nauji horizontai jums atsivers tų citrinų įdėjus į patiekalus…
Šie vegetariški paplotėliai – puiki proga išvalyti savo šaldytuvą ir sunaudoti visus bevystančius žalumynus:) Keiskite žalumynus tais, kuriuos turite ar mėgstate, svarbiausia, kad išlaikytumėt proporcijas.
Didžiausia šio patiekalo sėkmė – abrikosų sviesto padažas. Jis tiks ne tik šiai žuviai, bet ir kitoms – kaptoms ant grilio, taip pat ir keptuvėje
Gaivus, truputį aštrus, su daug prieskoninių žolelių. Užtepas, užkandis, pagardas arba tiesiog meze, labai tinkanti ant turkiškų kandžių stalo. Šio patiekalo turkiškas pavadinimas – HAYDARI
Universalus garnyras ar lengvas užkandis… Puikiai subalansuoti skoniai, o pati gardžiausia – apskrudusių ryžių plutelė
Kruopų burgeriai – puiki alternatyva mėsiškiems. Šis pagamintas su kynva (bolivine balanda), bet tiks ir kitos kruopos (ryžiai, speltos). Jei norite traškesnių burgerių – tarkuokite burokėlius burokine tarka
- 1
- 2