Greitai pagaminamas kiniškas patiekalas
Greitai pagaminamas švelnaus skonio ir šilkinės konsistencijos stir fry
Minkštutės cukinijų tortilijos – greitai paruošiamas paplotėlis, kurį patiekti galite su kuo įvairiausiais priedais
Kaip ir daugelį Azijos virtuvės patiekalų – šį pasigaminsite per keletą minučių. Svarbiausia – itin plonai supjaustyta jautiena
Lengvos it pūkas konsistencijos pyragas, labai saikingai saldus ir visiškai neriebus
Pusryčiams ar priešpiečiams, piknikui ar pietų dėžutei – bananų duona tinka visur! Ši versija dar ir su varškės sluoksniu.
Senoviškas, nostalgiškas desertas – biskvitinis tortas su kakavos kremu. Tipiškas tortas, kokio noris gimtadienio dieną. Ir dar su kava rytojaus rytą, jei tik kas nors liko po baliaus:)
Ypatingai paprastas tradicinis (ir neabejotinai populiariausias) Japonijos gatvės maistas – kopūstų „blynai”. Galite gaardinti juos kaskart vis kitokiais priedais ir mėgautis vis kitais skoniais ir tekstūromis! Juk žodis „okonomi” reiškia „kiekvienam pagal skonį”:)
Taip pagaminti garnyrą galima praktiškai iš bet kokių daržovių, geriausia, žinoma, lapinių: bok choy, kale ir net Pekino kopūstų. Taip pat jam tinka ir švieži šitake grybai
Minkšti ir aromatingi, nuodėmingai saldūs ir kvapnūs, namuose pagaminti zefyriukai. Puiki valgoma dovanėlė, skanu įmetus į puodelį kavos, ar tiesiog pasmaguriauti
- 1
- 2