Lengvos it pūkas konsistencijos pyragas, labai saikingai saldus ir visiškai neriebus
Pusryčiams ar priešpiečiams, piknikui ar pietų dėžutei – bananų duona tinka visur! Ši versija dar ir su varškės sluoksniu.
Senoviškas, nostalgiškas desertas – biskvitinis tortas su kakavos kremu. Tipiškas tortas, kokio noris gimtadienio dieną. Ir dar su kava rytojaus rytą, jei tik kas nors liko po baliaus:)
Ypatingai paprastas tradicinis (ir neabejotinai populiariausias) Japonijos gatvės maistas – kopūstų „blynai“. Galite gaardinti juos kaskart vis kitokiais priedais ir mėgautis vis kitais skoniais ir tekstūromis! Juk žodis „okonomi“ reiškia „kiekvienam pagal skonį“:)
Taip pagaminti garnyrą galima praktiškai iš bet kokių daržovių, geriausia, žinoma, lapinių: bok choy, kale ir net Pekino kopūstų. Taip pat jam tinka ir švieži šitake grybai
Minkšti ir aromatingi, nuodėmingai saldūs ir kvapnūs, namuose pagaminti zefyriukai. Puiki valgoma dovanėlė, skanu įmetus į puodelį kavos, ar tiesiog pasmaguriauti
Šventiškas trapios tešlos pyragas su saikingai saldžiarūgščiu skaisčiai raudonu įdaru, papuošiantis stalą. Skaniausias – vos šiltas, su tirpstančių ledų kaušeliu
Šventiškai atrodantis trapios tešlos pyragas su obuoliais ir riešutais.
Tai vienas ikoniškų Kinijos virtuvės patiekalų, kuriame susilieja sultinga vištiena, traškūs riešutai ir švelnus saldžiarūgštis padažas. Jei tik turite Sičiuano pipirų, būtinai jų įdėkite, šie kilstels patiekalą į naujas aukštumas
- 1
- 2