Jums prireiks 25cm skersmens chiffon pyrago forma arba angel cake pyrago forma. Šviežius pandanų lapus galite keisti parduodamu pandanų ekstraktu arba pasta, tereiks sumaišyti su kokosų pienu ir laikytis tokių pat proporcijų.
Visiems indiškos virtuvės fanams – šildanti trinta moliūgų sriuba su išraiškingais prieskoniais ir traškiais sėklų pabarstais
Puikiausias marinatas, kuris iškepęs virsta gardžiu padažu.
Indijoje kiekviena šeima turi savo troškinio receptą. Šis receptas suvienija Malaizijos ir Indijos virtuves. Patariu iškart pasigaminti dvigubą porciją, nes pastovėjęs kelias dienas šaldytuve dalis tik skanėja
Ši sriuba galėtų būti ir indiškas karis, štai todėl patiekiau ją su greitai paruošiamomis plokščiomis duonelėmis (a la naan). Labai skanu, sotu ir puikiai šildo žvarbesnę dieną!
Greičiausiai jums iki gyvenimo pabaigos pakaks tik šio recepto – kažin ar ragausite skanesnį žuvies karį, nei šis… Beje, jei neturite krabų mėsos, nepergyvenkite, gaminkite patiekalą be jų, jis bus tikrai toks pats skanus.
Pikantiškas ciberžolių lietinis su keptu kiaušiniu, vietnamietiškomis morkų salotomis ir kokosų bei čili pagardu
Kremiškas sotus ir aromatingas karis – tikra atgaiva akims ir gomuriui. Tirštas kokosų pieno karis puikiai dera su apkepintomis moliūgo riekelėmis ir šildančiais prieskoniais.
Paprastai ir greitai pagaminamas karis. Prireiks keleto šviežių žalumynų, kokosų pieno ir žuvies. Tiks bet kokia balta jūrinės žuvies be odelės filė. Žuvį galite keisti vištiena arba tofu.
Lengvai purūs, bet kartu koncentruotos konsistencijos mieliniai ryžių blynai iš Malajų virtuvės repertuaro. Būtinai patiekite su kokosiniu saldžiu padažu, kuris leis pajusti tikrą patiekalo skonį!
- 1
- 2