Bene paprasčiausiai pagaminama vienos skardos vakarienė, kuriai nereikia jokių kulinarinių įdūdžių!
Saldžios batatos ypatingai aromatingame pomidorų padaže tiks kaip vegetariškas patiekalas arba garnyras prie žuvies ar mėsos patiekalų.
Greitai paruošiamas gardus morkų garnyras. Jei naudojate ne jaunas morkas, jas supjaustykite taip, kad storiu primintų jaunas morkas ir trumpai apvirkite garuose.
Šį garnyrą galite paruošti iš anksto, likus kelioms valandoms iki patiekimo, jos skanios ir kambario temperatūros
Būkit kūrybiški – keiskit ingredientus tokiais, kokius turite, kokie dabar sezone: vyšnias – avietėmis, mėlynėmis ar serbentais, pieną – augaliniu pienu, kefyru, klevų sirupą – medumi… Geriausia tešlą sumaišyti blenderiu, ne virtuviniu kombainu!
Nuodėmingai skanus, ir stebėtinai draugiškas jums desertas!
Drėgni ir minkšti šokoladiniai keksiukai su avietėmis, be glitimo, cukrus keičiamas klevų sirupu. Sveikesnė deserto versija. Ypač lengvai pagaminami, nereikia net plakti.
Sour dough nebūtinai yra tik duonos kepimas. Panaidokite duonos raugą šiom minkštom ir kvapniom bandelėm pasigaminti.
Šis patiekalas patogus tuo, kad tiek šonkauliukus, tiek glazūrą galima pasigaminti gerokai iš anksto, o užkūrus grilį telis juos tik baigti kepti.
Kai gyvenau Izraelyje, pamenu, kartą į svečius pasikvietėme bičiulius vakarienei. Maistą ruošiau aš pati. Kaip dera, iš anksto paklausiau, ar šie neturi kokių nors ypatingų apribojimų (labiau mintyje, žinoma, turėjau klausimą ar šie bičiuliai griežtai laikosi košerinių taisyklių). Moteris pranešė, jog ji nevalgo dalykų su glitimu. Mano pačios žinios dar tada (prieš beveik 10 metų) […]
- 1
- 2