Klasikinis itališkas desertas, tinkantis bet kuriuo sezonu, bet kuriai progai, bet kokiai kompanijai
Lengvučiai it pūkas plikytos tešlos pyragėliai su saldžia kepurėle, pripildyti švelnaus vanilinio kremo
Orkaitėje keptas egiptietiškas senoviškas ryžių pudingas, patiektas su keptų rabarbarų pagardu ir pistacijų riešutais
Didesniam kiekiui svečių tiksiantis šventinis pikantišks kepinys
Ką turi italai, tai turi – geriausią pasaulyje kavą. Ir geriausius pasaulyje desertus su kava 🙂 Išbandykit, labai paprastas receptas, paruošiamas iš anksto, o skonis – svaiginantis….
Prancūziškos konditerijos klasika – trapios tešlos tarta užpildyta vanile kvepiančiu kremu
Semifredo – tai bene lengviausiai pagaminamas, gaiviausias ir ypatingai vasarai tinkantis desertas. Jam neprireiks ledų gaminimo aparato, o konsistencija primins sušaldytus putėsius
Sviestinės tešlos sluoksnių tortas, perteptas saikingai saldžiu kremu ir rūgščiu spanguolių pagardu. Kultinis šventiškas kepinys. Tortas gana didelis, standartiniam dydžiui pakaktų ⅔ kiekio produktų.
Šventiškas trapios tešlos pyragas su saikingai saldžiarūgščiu skaisčiai raudonu įdaru, papuošiantis stalą. Skaniausias – vos šiltas, su tirpstančių ledų kaušeliu
Be kategorijos
Wallenbergo kepsniai
Minkštučiai maltos veršienos kepsniai pagal garsiausios Švedijos šeimos receptą. Beje, šiems kepsniams, sako, tiktų ir žvėriena (stirniena, elniena), mat mėsa gali būti labai neriebi, o sultingumas suteikiamas sumaišant ją su kiaušinio tryniais ir su grietinėle