Nesaldžios bandelės su labai aitriu svogūnų įdaru ir kiaušinio pusele – tipiškas Šri Lankos pusryčių gatvės maistas, Seeni Sambol
Sodraus skonio, maistingas, bet kartu lengvas vegetariškas patiekals – sultingi keptų baklažanų kukuliukai tirštame pomidorų padaže. Itališka klasika kitaip.
Lengvai purūs, bet kartu koncentruotos konsistencijos mieliniai ryžių blynai iš Malajų virtuvės repertuaro. Būtinai patiekite su kokosiniu saldžiu padažu, kuris leis pajusti tikrą patiekalo skonį!
Tai tarsi mielinių bandelių vainikas, kur kiekviena bandelė slepia obuolio skiltelę, pagardintą cukrumi ir cinamonu.
Minkštutės bandelės su sūriu ir džemu, tiks pusryčiams, priešpiečiams ar pietų dėžutei.
Trapūs sausainiai, kurie turi savybę greitai išgaruoti nuo stalo:) Tačiau jei išsikepsite daugiau, laikykite uždarame inde mažiausiai savaitę.
Burnoje tirpstantys labai riešutiniai sausainėliai su kava pagardintu riešutiniu „kremu”. Nepamainomi prie kavos puodelio ar kaip saldi dovana 🙂
Šventiškai atrodantis trapios tešlos pyragas su obuoliais ir riešutais.
Sour dough nebūtinai yra tik duonos kepimas. Panaidokite duonos raugą šiom minkštom ir kvapniom bandelėm pasigaminti.
Nuostabus minkštas saldžiarūgštis pyragas su juodaisiais serbentais ir vanilinės varškės sluoksniu