Ottolengio restorane „NOPI” tai buvo vienas populiariausių pusryčių patiekalų, bet greit atsirado pagrindiniame pietų meniu ir ten pasiliko:) Nes tai idealus užkandis bet kuriuo paros metu.
Nieko negali būti paprasčiau, nei susimaišyti duonos tešlą, kurios nereikia nei minkyti, nei kildinti! Šio kepinio tekstūra labiau panaši į pyrago, tad tai gali būti nuostabus patiekalas ant jūsų švenčių stalo.
Drėgni ir minkšti šokoladiniai keksiukai su avietėmis, be glitimo, cukrus keičiamas klevų sirupu. Sveikesnė deserto versija. Ypač lengvai pagaminami, nereikia net plakti.
Elegantiškas pyragas, kuris puikiai atliks ir torto vaidmenį. Karamelės skonis – užburiantis, kardamonas ir cinamonas užkvepins namus ir praskaidrins nuotaiką net labiausiai darganotą dieną. Patiekite šiltą, su švelniai (minkštai) plakta grietinėle
Patiekalas, kuris tiks ir patiks kiekvienam: brančui ar vegetariškai vakarienei, skanus ir šiltas, ir atvėsęs, net ir kitą dieną tiks pietų dėžutei.
Kruopų burgeriai – puiki alternatyva mėsiškiems. Šis pagamintas su kynva (bolivine balanda), bet tiks ir kitos kruopos (ryžiai, speltos). Jei norite traškesnių burgerių – tarkuokite burokėlius burokine tarka
Minkštutėlės bandelės su gausiu obuolių įdaru ir trapiais riešutais paskanintais trupiniais. Puikus būdas sunaudoti nuo medžių prikritusius alyvinius obuolius