Ypatingai paprastas tradicinis (ir neabejotinai populiariausias) Japonijos gatvės maistas – kopūstų „blynai”. Galite gaardinti juos kaskart vis kitokiais priedais ir mėgautis vis kitais skoniais ir tekstūromis! Juk žodis „okonomi” reiškia „kiekvienam pagal skonį”:)
Paprastai pagaminami, lengvi ir sotūs vasariški kotletai. Į kotletų masę galite įmaišyti ir kitų priedų – kokosų drožlių, tarkuoto sūrio, bolivinių balandų dribsnių…
Brokolių (arba kalafiorų!) picos gali tapti jūsų šių metų vasaros atradimu! Tik perskaitykite visas pastabas ir patarimus, kad rezultatas gautųsi tobulas:)
Vasariškai gaivus, ne per saldus, puikiai subalansuoto skonio tortas, kuris patiks net išrankiausiems.
Itališkos pastos klasika! Patiekalas vos per 15 minučių iš 5 ingredientų
Greitai pagaminamas vegetariškas patiekalas, kuris dar ir sveikesnis jums:) Nustebsite, kokia traški bolivinių balandų dribsnių paneruotė! Užtruksite vos 30 minučių.
Ypatingai lengvai paruošiamas minkštas ir sultingas pyragas su rabarbarais.
Minkštos mielinės bandelės su pistacijų įdaru
Itin greitai pagaminamas, labai plonos tešlos pagrindo ir daug rabarbarų įdaro