Aromatingas, minkštas ir drėgnas Kalėdų keksas su siurprizu viduje! Įsitikinkite, kad turite maždaug 2L talpos kepimo formą šiam keksui kepti.
Vieno dubenėlio šios sriubos kažin ar pakaks – tai ir užkandis, ir pagrindinis patiekalas vienoje lėkštėje! Ryškūs Artimųjų Rytų aromatai rūgščiai sūriame sultinyje.
Nesudėtingas sočių pusryčių ar brunch’o patiekalas.
Senoviškas gana trapios tešlos pyragas su didžiulėmis pusiau perpjautų obuolių kalvelėmis. Geriausia tiks antaniniai! Visiškai nereikalaujantis darbo nei įgūdžių…
Be kategorijos
Traškūs svogūnų žiedai kefyro tešloje
Gardūs traškūs svogūnų žiedai, skaniausi kol karšti, su jogurtiniu burgerių padažu
Tai didžiulis pyragas, kurio pakaks pulkui žmonių. Gaivus iki svaigulio, ne per saldus, labai tinkantis karštoms vasaros dienoms.
Lengvas ir gaivus tortas, kuriame tobulai dera braškės ir šokoladas. Tikras vasaros džiaugsmas, nes pagaminamas labai greitai, ir nereikia jungti orkaitės!
Blynai be glitimo ir be pridėtinio rafinuoto cukraus, minkšti, purūs ir lengvi. Idealiems vasaros pusryčiams, kai aplink kalnai uogų ir vaisių. Tik gamindami būtinai leiskite užmaišytai tešlai pabrinkti bent pusvlandį. šiame recepte ši taisyklė ypač svarbi.
Rengiat vakarėlį terasoje ar elegantišką vakarienę kamuojant vasaros karščiams? Ši geriama sriuba bus puikus šventės startas. kuo daugiau žalumynų – tuo gražesnė spalva ir aromatingesnė šaltsriubė.
Paprastas tarsi pyragas, įspūdingas tarsi tortas, subalansuotų tekstūrų ir skonių tortas: šokoladinis biskvitas, juodųjų serbentų uogienė, skrudintų žemės riešutų kremas ir traškus morengas.
- 1
- 2