Skip to content
  • Mato vienetai
  • Apie mane
  • Susisiek
Nidos receptaiNidos receptai
  • Receptai
    • Gėrimai
    • Užkandžiai
    • Sriubos
    • Mėsa ir paukštiena
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Skaniukai
  • Izraelis
  • Youtube
  • Naujienų archyvas
  • Krepšelis / 0,00 € 0

    Krepšelis

    Krepšelyje nėra produktų.

  • 0

Vegetariški patiekalai

Kalafiorų ir haloumi sūrio „falafeliai” kepti orkaitėje

Orkaitėje kepti daržovių paplotėliai, kupini draugiškų jūsų organizmui ingredientų. Skanūs karšti, ir atvėsę, su salotomis, pita, labai tinka pietų dėžutei

Plačiau
Komentuokite
Vegetariški patiekalai, Užkandžiai

Sviestinių pupelių troškinys su pomidorais

09
Lap

Viduržemio jūros regiono patiekalas – vegetariškas, bet sotus, nesudėtingai pagaminamas, ir skonis gerėja su kiekviena diena, pastovėjus šaldytuve:) Šį patiekalą galima gaminti ir orkaitėje, tačiau aš gaminau ant vityklės.
Kiekis – 4 asmenims kaip mezė, arba dviem asmenim kaip pagrindinis patiekalas

Plačiau
Komentuokite
Žuvis ir jūros gėrybės, Užkandžiai

Grilyje keptos krevetės Gremolata

08
Rgp

Prancūzai turi Persilade, o italai – Gremolata. Tai (beveik) tas pats: česnakų ir petražolių mišinys, kuris labai tinka pagardinti grilyje keptas krevetes

Plačiau
Komentuokite
Žuvis ir jūros gėrybės

Pasta su moliuskų padažu

17
Bir

Spaghetti alle Vongole – itin populiarus itališkos pastos receptas, dar vadinamas „pasta su baltuoju moliuskų padažu”. Prireiks vos kelių ingredientų ir labai nedaug laiko puikiam rezultatui pasiekti

Plačiau
Komentuokite
Žuvis ir jūros gėrybės

Otas bulvių ir trumų padaže

07
Bal
Plačiau
Komentuokite
Vegetariški patiekalai, Užkandžiai

Žali špinatų lietiniai su ožkų sūriu ir žirneliais

16
Vas

Skaisčiai žalios spalvos lietiniai, kuriuos galima patiekti su ožkų sūriu ir cukinijų bei žirnelių salotomis

Plačiau
Komentuokite
Mėsa ir paukštiena

Guliašas

10
Sau

Tirštas aromatingas vengriškas jautienos troškinys

Plačiau
Komentuokite
Mėsa ir paukštiena

Vištiena garstyčių, grietinės ir vyno padaže

02
Lap

Tai ir kepto, ir kartu troškinto viščiuko receptas. Vos valanda ir ant stalo – gardi vakarienė su beveik nuliu darbo

Plačiau
Komentuokite
Mėsa ir paukštiena

Pasta al ragù bianco

01
Lap

Autentiškas itališkas maltos mėsos padažas. Padažui galite naudoti pusiau sumaišytą maltą kiaulieną ir jautieną, vien tik kiaulieną, arba vištieną/kalakutieną. Ši padažo versija – be pomidorų.

Plačiau
Komentuokite
E-PARDUOTUVĖ
AKCIJA! 20EUR
  • Knyga Nidos Receptai 10 metu drauge Knyga „NIDOS RECEPTAI: 10 metų drauge“ 35,00 € 25,00 € (su PVM)
Sek @Facebook
Nidosreceptai.lt
Ieškokite
Žymos
Ananasai Arabiška virtuvė Arbūzas Artišokai avietės Avinžirniai batatai Biskvitas Briuselio kopūstai Brokoliai Cukinijos Džiovinti vaisiai Figos Filo tešla Grilis Grybai Japonų virtuvė kaukazo virtuvė kava Kelionės kiniška virtuve Kišai Kokosai Kopūstai kynva Melionai meškiniai česnakai Mėlynės Nekepti desertai Paprikos Pomidorai Pupos Pusryčiai Sezamai Slyvos sour dough Svogūnai Tartos Tortai Triušiena Tunas Vištiena kalakutiena Šventiniai patiekalai Žydiška virtuvė Žąsiena
Šiuo metu skaito:
  • Mato vienetai
  • Apie mane
  • Susisiek
Copyright 2023 © Nidos receptai
  • Apie Izraelį
  • Receptai
    • Gėrimai
    • Užkandžiai
    • Sriubos
    • Mėsa ir paukštiena
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Skaniukai
  • Naujienų archyvas
  • Apie mane
  • Susisiek

Prisijungti

Praradote savo slaptažodį?