Klasikinis itališkas desertas, tinkantis bet kuriuo sezonu, bet kuriai progai, bet kokiai kompanijai
Turtinga antioksidantais kakava, sumaišyta su bananais ir traškiais neskrudintais grikiais, riešutais ir sėklomis – ar gali būti geresnis pasirinkimas pusryčiams?
Minkštas, ne per saldus mielinis pyragas su šokolado ir žemės riešutų įdaru
Ką turi italai, tai turi – geriausią pasaulyje kavą. Ir geriausius pasaulyje desertus su kava 🙂 Išbandykit, labai paprastas receptas, paruošiamas iš anksto, o skonis – svaiginantis….
Rumuniškas mielinis pyragas, saikingai saldus, su plonu graikinių riešutų, kakavos ir romo įdaru.
Senoviškas, nostalgiškas desertas – biskvitinis tortas su kakavos kremu. Tipiškas tortas, kokio noris gimtadienio dieną. Ir dar su kava rytojaus rytą, jei tik kas nors liko po baliaus:)
Šlapias, kremiškas pyragas, kuriame tobulai suskamba avietės, kava ir šokoladas. Jei ragausite jo kątik iškepto ir vos vos atvėsusio, skonis ir konsistencija labiau primins šokoladinį pudingą. Pastovėjęs dieną taps labiau pyragu:)
Nuodėmingai skanus, ir stebėtinai draugiškas jums desertas!
Sausainiai tikriems šokolado fanams! Klasikiniai chocolate chip cookies, saldūs iki negalėjimo, bet juk tokia ir turi būti šokoladinė nuodėmė 🙂
Jei sausainiams naudosite balto šokolado gabalėlius jie bus dar gražesni ir margesni:)
Drėgni ir minkšti šokoladiniai keksiukai su avietėmis, be glitimo, cukrus keičiamas klevų sirupu. Sveikesnė deserto versija. Ypač lengvai pagaminami, nereikia net plakti.
- 1
- 2