Nuostabus lašišos užkandis. Kad pagaminti šį patiekalą, prireiks trijų dienų.
Visiems indiškos virtuvės fanams – šildanti trinta moliūgų sriuba su išraiškingais prieskoniais ir traškiais sėklų pabarstais
Nesaldžios bandelės su labai aitriu svogūnų įdaru ir kiaušinio pusele – tipiškas Šri Lankos pusryčių gatvės maistas, Seeni Sambol
Be kategorijos
Karamelizuoti riešutai su čili
Labai skanus pakramsnojimas, arba priedas su salotomis, arba dalis sūrių lėkštės
Nuostabus iš anksto pagaminamas šventinis užkandis. Prireiks 3 parų, tad paskaičiuokite laiką atitinkamai
Sočios bet lengvos kynvos salotos su Artimųjų Rytų aromatais
Žuvis Meksikos virtuvėje daug rečiau sutinkama nei mėsa, tad jei norisi pasimėgauti kiek lengvesniu maistu, siūlau pasigaminti šių žuvies takų. Aš gaminau tuną, tačiau tiks ir menkė, ir kitokia žuvis, kokią turite
Kultinis gruziniškas padažas, tinkantis prie mėsiškų patiekalų. Kaukazo slyvaitėms sunaudoti 🙂
Kruopų burgeriai – puiki alternatyva mėsiškiems. Šis pagamintas su kynva (bolivine balanda), bet tiks ir kitos kruopos (ryžiai, speltos). Jei norite traškesnių burgerių – tarkuokite burokėlius burokine tarka
- 1
- 2