Kultinis gruziniškas padažas, tinkantis prie mėsiškų patiekalų. Kaukazo slyvaitėms sunaudoti 🙂
Kruopų burgeriai – puiki alternatyva mėsiškiems. Šis pagamintas su kynva (bolivine balanda), bet tiks ir kitos kruopos (ryžiai, speltos). Jei norite traškesnių burgerių – tarkuokite burokėlius burokine tarka
Be kategorijos
Traškūs svogūnų žiedai kefyro tešloje
Gardūs traškūs svogūnų žiedai, skaniausi kol karšti, su jogurtiniu burgerių padažu
Kiekviena tauta turi savo „koldūnus“:) Štai jums gruziniški su sultingu ir aromatingu maltos mėsos įdaru.
Minkštas, bet traškus didelis paplotis kupinas geriausių sudedamųjų dalių.
Šis patiekalas patogus tuo, kad tiek šonkauliukus, tiek glazūrą galima pasigaminti gerokai iš anksto, o užkūrus grilį telis juos tik baigti kepti.
Sultinga ir aromatinga kuprės filė su Artimųjų Rytų prieskoniais ir dūmo skoniu
Kuo ploniau supjaustysite baklažanus, tuo skanesnis bus patiekalas. Kepkite baklažanų riekeles ant groblėtos keptuvės (griddle pan), arba tiesiog ant grotelių – taip dar gausite ir dūmo aromatą. Kuo ilgiau baklažanai pabus marinate, tuo jie bus skanesni.
- 1
- 2