Skip to content
  • Mato vienetai
  • Apie mane
  • Susisiek
Nidos receptaiNidos receptai
  • Receptai
    • Gėrimai
    • Užkandžiai
    • Sriubos
    • Mėsa ir paukštiena
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Skaniukai
  • Izraelis
  • Youtube
  • Naujienų archyvas
  • Krepšelis / 0,00 € 0

    Krepšelis

    Krepšelyje nėra produktų.

  • 0

Mėsa ir paukštiena

Tandoori vištiena

06
Vas
Plačiau
Komentuokite
Užkandžiai

Tkemali

tkemali
08
Rgs

Kultinis gruziniškas padažas, tinkantis prie mėsiškų patiekalų. Kaukazo slyvaitėms sunaudoti 🙂

Plačiau
Komentuokite
Vegetariški patiekalai

Bolivinių balandų ir burokėlių burgeriai

13
Rgp

Kruopų burgeriai – puiki alternatyva mėsiškiems. Šis pagamintas su kynva (bolivine balanda), bet tiks ir kitos kruopos (ryžiai, speltos). Jei norite traškesnių burgerių – tarkuokite burokėlius burokine tarka

Plačiau
Komentarų: 2
Be kategorijos

Traškūs svogūnų žiedai kefyro tešloje

13
Rgp

Gardūs traškūs svogūnų žiedai, skaniausi kol karšti, su jogurtiniu burgerių padažu

Plačiau
Komentuokite
Mėsa ir paukštiena

Chinkali

08
Rgp

Kiekviena tauta turi savo „koldūnus“:) Štai jums gruziniški su sultingu ir aromatingu maltos mėsos įdaru.

Plačiau
Komentuokite
Vegetariški patiekalai

Cukinijų ir špinatų papločiai

04
Rgp

Minkštas, bet traškus didelis paplotis kupinas geriausių sudedamųjų dalių.

Plačiau
Komentuokite
Vegetariški patiekalai

Halloumi sūrio ir nektarinų vertinukai su petražolių pagardu

16
Lie
Plačiau
Komentuokite
Mėsa ir paukštiena

Grilyje kepti šonkauliukai su lipnia klevų sirupo ir tamarindų glazūra

16
Lie

Šis patiekalas patogus tuo, kad tiek šonkauliukus, tiek glazūrą galima pasigaminti gerokai iš anksto, o užkūrus grilį telis juos tik baigti kepti.

Plačiau
Komentuokite
Žuvis ir jūros gėrybės

Grilyje kepta kuprė su granatų glazūra ir jogurtiniu padažu

29
Bir

Sultinga ir aromatinga kuprės filė su Artimųjų Rytų prieskoniais ir dūmo skoniu

Plačiau
Komentuokite
Vegetariški patiekalai, Užkandžiai

Grilyje kepti baklažanai citrininiame mėtų marinate

22
Bir

Kuo ploniau supjaustysite baklažanus, tuo skanesnis bus patiekalas. Kepkite baklažanų riekeles ant groblėtos keptuvės (griddle pan), arba tiesiog ant grotelių – taip dar gausite ir dūmo aromatą. Kuo ilgiau baklažanai pabus marinate, tuo jie bus skanesni.

Plačiau
Komentuokite
  • 1
  • 2
E-PARDUOTUVĖ
  • Virtuvinis kombainas Bosch OptiMUM MUM9A66R00 599,00 € 509,00 €
  • Blenderis Bosch Vita Boost 1600 W MMBH6P6B 259,00 € 237,00 €
  • Komplektas kepiniams ir malimui Baking Sensation MUZ9BS1 199,00 € 178,00 €
Sek @Facebook
Nidosreceptai.lt
Ieškokite
Žymos
Alyvuogės Arbūzas Avokadai Bananai Briuselio kopūstai Brokoliai Curry Desertai Džiovinti vaisiai Figos Garnyrai Garstyčios Kale Kalėdos ir Kūčios Kišai Kopūstai Kriaušės Kuskusas Lašiša Malta mėsa Maroko virtuvė Meksikietiški patiekalai Mielinės tešlos kepiniai Moliūgai Morkos Nesaldūs kepiniai Pankoliai Persimonai Pusryčiai Riešutai Salotos sidras Slyvos Sriubos Troškiniai Turkiški patiekalai Varškė Velykos Vietnamietiški patiekalai Vištiena kalakutiena Šparaginės pupelės Šventiniai patiekalai Žuvis Žydiška virtuvė Žąsiena
Šiuo metu skaito:
  • Mato vienetai
  • Apie mane
  • Susisiek
Copyright 2022 © Nidos receptai
  • Apie Izraelį
  • Receptai
    • Gėrimai
    • Užkandžiai
    • Sriubos
    • Mėsa ir paukštiena
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Skaniukai
  • Naujienų archyvas
  • Apie mane
  • Susisiek

Prisijungti

Praradote savo slaptažodį?