Skip to content
  • Mato vienetai
  • Apie mane
  • Susisiek
Nidos receptaiNidos receptai
  • Receptai
    • Gėrimai
    • Užkandžiai
    • Sriubos
    • Mėsa ir paukštiena
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Skaniukai
  • Izraelis
  • Youtube
  • Naujienų archyvas
  • Krepšelis / 0,00 € 0

    Krepšelis

    Krepšelyje nėra produktų.

  • 0

Mėsa ir paukštiena

Tandoori vištiena

06
Vas
Plačiau
Komentuokite
Užkandžiai

Tkemali

tkemali
08
Rgs

Kultinis gruziniškas padažas, tinkantis prie mėsiškų patiekalų. Kaukazo slyvaitėms sunaudoti 🙂

Plačiau
Komentuokite
Vegetariški patiekalai

Bolivinių balandų ir burokėlių burgeriai

13
Rgp

Kruopų burgeriai – puiki alternatyva mėsiškiems. Šis pagamintas su kynva (bolivine balanda), bet tiks ir kitos kruopos (ryžiai, speltos). Jei norite traškesnių burgerių – tarkuokite burokėlius burokine tarka

Plačiau
Komentarų: 2
Be kategorijos

Traškūs svogūnų žiedai kefyro tešloje

13
Rgp

Gardūs traškūs svogūnų žiedai, skaniausi kol karšti, su jogurtiniu burgerių padažu

Plačiau
Komentuokite
Mėsa ir paukštiena

Chinkali

08
Rgp

Kiekviena tauta turi savo „koldūnus“:) Štai jums gruziniški su sultingu ir aromatingu maltos mėsos įdaru.

Plačiau
Komentuokite
Vegetariški patiekalai

Cukinijų ir špinatų papločiai

04
Rgp

Minkštas, bet traškus didelis paplotis kupinas geriausių sudedamųjų dalių.

Plačiau
Komentuokite
Vegetariški patiekalai

Halloumi sūrio ir nektarinų vertinukai su petražolių pagardu

16
Lie
Plačiau
Komentuokite
Mėsa ir paukštiena

Grilyje kepti šonkauliukai su lipnia klevų sirupo ir tamarindų glazūra

16
Lie

Šis patiekalas patogus tuo, kad tiek šonkauliukus, tiek glazūrą galima pasigaminti gerokai iš anksto, o užkūrus grilį telis juos tik baigti kepti.

Plačiau
Komentuokite
Žuvis ir jūros gėrybės

Grilyje kepta kuprė su granatų glazūra ir jogurtiniu padažu

29
Bir

Sultinga ir aromatinga kuprės filė su Artimųjų Rytų prieskoniais ir dūmo skoniu

Plačiau
Komentuokite
Vegetariški patiekalai, Užkandžiai

Grilyje kepti baklažanai citrininiame mėtų marinate

22
Bir

Kuo ploniau supjaustysite baklažanus, tuo skanesnis bus patiekalas. Kepkite baklažanų riekeles ant groblėtos keptuvės (griddle pan), arba tiesiog ant grotelių – taip dar gausite ir dūmo aromatą. Kuo ilgiau baklažanai pabus marinate, tuo jie bus skanesni.

Plačiau
Komentarų: 2
  • 1
  • 2
E-PARDUOTUVĖ
SPECIALI KAINA!!
  • Knyga Nidos Receptai 10 metu drauge Knyga „NIDOS RECEPTAI: 10 metų drauge“ 35,00 € 25,00 € (su PVM)
Sek @Facebook
Nidosreceptai.lt
Ieškokite
Žymos
Abrikosai afganu virtuve Antiena Arabiška virtuvė Artišokai avietės Avinžirniai Baklažanai batatai Briuselio kopūstai Džiovinti vaisiai Filo tešla Garnyrai Gavenios patiekalai Gruziniška virtuvė Japonų virtuvė Jautiena kava Kelionės Kinu patiekalai Kriaušės Kruopos Mangoldai Maroko virtuvė Mielinės tešlos kepiniai Nesaldūs kepiniai Ožkiena Pasninko patiekalai Pomidorai Portugališka virtuvė Pupos Pusryčiai Sezamai sidras Slyvos sour dough Svogūnai tachini Triušiena Tunas Vakavimas veršiena Vištiena kalakutiena Šventiniai patiekalai Žydiška virtuvė
Šiuo metu skaito:
  • Mato vienetai
  • Apie mane
  • Susisiek
Copyright 2023 © Nidos receptai
  • Apie Izraelį
  • Receptai
    • Gėrimai
    • Užkandžiai
    • Sriubos
    • Mėsa ir paukštiena
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Skaniukai
  • Naujienų archyvas
  • Apie mane
  • Susisiek

Prisijungti

Praradote savo slaptažodį?