Kad jūsų papločiai išties būtų traškūs, privalote leisti jų kiekvieną pusę kepti 6 minutes. Nesusugundykite apversti anksčiau. Tokie papločiai gali pasitarnauti kaip tortilijos (jei iškepsite didesnius) ar takos (jei sulenksite pusiau ir pridėsite įdaro). Nesuvalgytus įvyniokite į maistinę plėvelę ir laikykitešaldytuve, trumpai pašildykite orkaitėje prieš patiekiant.
Nuostabus lašišos užkandis. Kad pagaminti šį patiekalą, prireiks trijų dienų.
Gaivios vasariškos salotos, kuriose susimaišę saldūs ir pikantiški skoniai
Kultinis gruziniškas padažas, tinkantis prie mėsiškų patiekalų. Kaukazo slyvaitėms sunaudoti 🙂
Kruopų burgeriai – puiki alternatyva mėsiškiems. Šis pagamintas su kynva (bolivine balanda), bet tiks ir kitos kruopos (ryžiai, speltos). Jei norite traškesnių burgerių – tarkuokite burokėlius burokine tarka
Be kategorijos
Traškūs svogūnų žiedai kefyro tešloje
Gardūs traškūs svogūnų žiedai, skaniausi kol karšti, su jogurtiniu burgerių padažu
Kiekviena tauta turi savo „koldūnus”:) Štai jums gruziniški su sultingu ir aromatingu maltos mėsos įdaru.
Minkštas, bet traškus didelis paplotis kupinas geriausių sudedamųjų dalių.
- 1
- 2