Skip to content
  • Mato vienetai
  • Apie mane
  • Susisiek
Nidos receptaiNidos receptai
  • Receptai
    • Gėrimai
    • Užkandžiai
    • Sriubos
    • Mėsa ir paukštiena
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Skaniukai
  • Izraelis
  • Youtube
  • Naujienų archyvas
  • Krepšelis / 0,00 € 0

    Krepšelis

    Krepšelyje nėra produktų.

  • 0

Mėsa ir paukštiena

Lėtai keptas marokietiškas ėrienos kumpis

08
Gru

Lėtai ilgai keptas mėsos kepsnys, labai tinkamas šventiškai vakarienei.

Plačiau
Komentuokite
Mėsa ir paukštiena

Vištienos blauzdelės garstyčių, grietinės ir vyno padaže

15
Spa

Vienos keptuvės patiekalas, gaminamas orkaitėje

Plačiau
Komentarų: 4
Vegetariški patiekalai, Užkandžiai

Fetos ir žirnelių kišas su mėtomis

kisas su feta ir zirneliais keptuveje
23
Bir

Gaivus ir lengvas vasariškas patiekalas be glitimo

Plačiau
Komentuokite
Žuvis ir jūros gėrybės

Keptuvėje ketpa plekšnė miso ir sviesto padaže su marinuotais agurkais

30
Spa

Tai receptas, kurį nužiūrėjau vienoje Australijos TV laidoje. Keptuvėje kepta plekšnė patiekiama su deginto sviesto ir miso padaže apkepintais svogūnais ir marinuotais agurkais.

Plačiau
Komentuokite
Vegetariški patiekalai, Užkandžiai

Varškės, cukinijų ir kale apkepas

02
Rgs

Ypatingai lengvai pagaminamas nesaldus apkepas, kuris tiks valgyti ir šaltas.

Plačiau
Komentuokite
Vegetariški patiekalai, Užkandžiai

Baklažanų šniceliai bolivinių balandų ir parmezano paneruotėje

03
Lie

Greitai pagaminamas vegetariškas patiekalas, kuris dar ir sveikesnis jums:) Nustebsite, kokia traški bolivinių balandų dribsnių paneruotė! Užtruksite vos 30 minučių.

Plačiau
Komentuokite
Vegetariški patiekalai, Užkandžiai

Chimichuri padažas

29
Bir

Tai yra vienas universaliausių padažų, kurie tiks tiek su grilyje keptomis daržovėmis, mėsa, tiek ir su žuvimi. Šis padažas taip pat tinka ir kaip marinatas

Plačiau
Komentuokite
Skaniukai

Rabarbarų ir aviečių pyragas su balzamiko actu ir juodaisiais pipirais

18
Geg

Labai jaukus, gražus ir pradžiuginantis gomurį vaisiškas pavasarinis pyragas. Trapi tešla ir sultingas vaisių įdaras negali nesuskambėti puikiai. Cukraus kiekis čia – minimalus, jums saldumo gali ir pritrūkti, todėl drąsiai pasikoreguokite cukraus kiekį. Na o šlakelis balzamiko acto ir pipirai suteiks įdarui ekstra spindesio.

Plačiau
Komentuokite
E-PARDUOTUVĖ
SPECIALI KAINA!!
  • Knyga Nidos Receptai 10 metu drauge Knyga „NIDOS RECEPTAI: 10 metų drauge“ 35,00 € 25,00 € (su PVM)
Sek @Facebook
Nidosreceptai.lt
Ieškokite
Žymos
Abrikosai afganu virtuve Antiena Arabiška virtuvė Artišokai avietės Avinžirniai Baklažanai batatai Briuselio kopūstai Džiovinti vaisiai Filo tešla Garnyrai Gavenios patiekalai Gruziniška virtuvė Japonų virtuvė Jautiena kava Kelionės Kinu patiekalai Kriaušės Kruopos Mangoldai Maroko virtuvė Mielinės tešlos kepiniai Nesaldūs kepiniai Ožkiena Pasninko patiekalai Pomidorai Portugališka virtuvė Pupos Pusryčiai Sezamai sidras Slyvos sour dough Svogūnai tachini Triušiena Tunas Vakavimas veršiena Vištiena kalakutiena Šventiniai patiekalai Žydiška virtuvė
Šiuo metu skaito:
  • Mato vienetai
  • Apie mane
  • Susisiek
Copyright 2023 © Nidos receptai
  • Apie Izraelį
  • Receptai
    • Gėrimai
    • Užkandžiai
    • Sriubos
    • Mėsa ir paukštiena
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Skaniukai
  • Naujienų archyvas
  • Apie mane
  • Susisiek

Prisijungti

Praradote savo slaptažodį?