Nieko nėra geresnio žvarbią dieną, nei dubenėlis moliūgų sriubos. Čia aplodismentai dar ir kartu su klevų sirupu ir čili pipirais paskrudintoms moliūgų sėkloms. Patariu iškart jų pasigaminti bent dvigubą kiekį, nes šis pagardas tikrai išgaruos nuo stalo pirmasis.
Intensyvaus išraiškingo skonio, švelnaus dūmo poskonio trinta burokėlių sriuba. Patiekite su traškiais duonos krutonais, grietine ir smulkintais krapais.
Print Recipe Kalafijorų ir saldžių bulvių blyneliai su ikrais Velykoms Šventiškų užkandžių idėja Course Užkandžiai Virtuvė Lietuvos Raktažodis blynai, kalafioras, bulvės Pasiruošimas 10 min Laikas 10 min Porcijos asm Ingredientai Kalafijorų blyneliams ½ mažo kalafijoro (apie 200g)druskos ir pipirų1 kiaušinis (mažas)1 česnako skiltelė (sutarkuota)½ citrinos nutarkuota žievelė2 šaukštai smulkintų krapų (tiks ir […]
Jaukus, maistingas ir skanus vieno puodo patiekalas, kurį džiaugsitės pasišildę ir rytojaus dieną
Jauki tiršta maistinga ir aromatinga sriuba su pastarnokų traškučiais. Jei turite trumų aliejaus – būtinai paskaninkite prieš patiekiant, taip sriubą kilstelėsite į aukštesnį lygį
Nenusivilsit patys ir užsidirbsit aplodismentus iš svečių – šis čiskeikas yra Kažkas Tokio.
Minkšti ir sultingi blynai iš šviežių kukurūzų, įdaryti puikiai subalansuotu trijų sūrių mišiniu. Tiesiai iš Australijos Master Chef virtuvės 🙂
Improvizacija nuo Lietuvos iki Meksikos – bulvių ir cukinijų blynas su meksikietiškais priedais
Labai nesudėtingai pagaminamas šventinis tortas su švelniais airiškais Guinness alaus ir Baileys likerio aromatais. Aš kepiau torčiuką 10cm skersmens formelėse, todėl man prireikė daugiau kremo. Jei kepsite biskvitus 20cm skersmens formoje, jums turėtų pakakti pusės kiekio kremo, tačiau dvibubo kiekio šokolado ganašo.