Neatsivalgomieji vištienos šniceliai – traškūs išorėje ir sultingi viduje. Viskas tik dėl pamarinavimo specialiame sūryme!
Sodraus skonio, maistingas, bet kartu lengvas vegetariškas patiekals – sultingi keptų baklažanų kukuliukai tirštame pomidorų padaže. Itališka klasika kitaip.
Vegetariškas aromatingas užkandis, skanus bet kokia proga ir bet kuriuo sezonu
„Netikras zuikis” graikiškai – įvyniotas į vynuogių lapus ir paskanintas keptomis paprikomis bei alyvuogėmis. Vynuogių lapai itin svarbūs graikų virtuvėje, jie suteikia patiekalams labai savotiško poskonio. Tai patiekalas, tiksiantis ir kasdienai, ir šventiniam stalui.
Po Velykų liko daug primargintų virtų kiaušinių? Sunaudokite juos šiam apkepui, kuris tiks valgyti šiltas, šaltas, įsidėti į darbą ar mokyklą, ar pasiimti į pikniką. Jei tiek daug virtų kiaušinių neturite, dalinkite kiekius pusiau ir kepkite pusę porcijos
Kremiškas humusas puikiai dera su aromatingais ėrienos ir fetos maltinukais bei ryškiomis pomidorų salotomis. Skaniausia – su šviežiai keptomis pita duonelėmis
Šie vegetariški paplotėliai – puiki proga išvalyti savo šaldytuvą ir sunaudoti visus bevystančius žalumynus:) Keiskite žalumynus tais, kuriuos turite ar mėgstate, svarbiausia, kad išlaikytumėt proporcijas.
Klasikinė itališka sriuba su pomidorais ir pupelėmis, tik ši patiekiama dar ir su parmezano kukuliukais. Geriausia, jei kuliukams naudosite šviežius sour dough duonos džiūvėsius. Jei turite, į sriubą verdant įmeskite gabalėlį sudžiūvusios parmezano žievės, o išvirus sriubai jį ištraukite ir išmeskite. Taip pat į sriubą dar galite bebaigiant virti įdėti ir kale kopūstų
Paprastai pagaminami, lengvi ir sotūs vasariški kotletai. Į kotletų masę galite įmaišyti ir kitų priedų – kokosų drožlių, tarkuoto sūrio, bolivinių balandų dribsnių…
Greitai pagaminami žuvies kotletai. Tiks įvairios žuvies rūšys, ir ta, kuri buvo iškepta iš vakaro ir nesuvalgyta
- 1
- 2