Turtinga skoniais, švelni konsistencija, šildanti sriuba
Autentiškas itališkas maltos mėsos padažas. Padažui galite naudoti pusiau sumaišytą maltą kiaulieną ir jautieną, vien tik kiaulieną, arba vištieną/kalakutieną. Ši padažo versija – be pomidorų.
Greitai pagaminami žuvies kotletai. Tiks įvairios žuvies rūšys, ir ta, kuri buvo iškepta iš vakaro ir nesuvalgyta
Universalus padažas itališkai pastai bei kitiems itališkiems patiekalams. Patiekite su mėgstama pasta (arba gnochchi), tarkuotu parmezano sūriu ir šviežia burrata
Be kategorijos
Keptos paprikos su nduja ir burata
Greitai pagaminamas sotus „vyriškas” užkandis. Patiekite su šviežia fokačia arba čiabata.
Patiekalas, kuris tiks ir patiks kiekvienam: brančui ar vegetariškai vakarienei, skanus ir šiltas, ir atvėsęs, net ir kitą dieną tiks pietų dėžutei.
Puikus vieno puodo patiekalas, kai norisi nesudėtingos, met skanios ir maistingos vakarienės