Jauki tiršta maistinga ir aromatinga sriuba su pastarnokų traškučiais. Jei turite trumų aliejaus – būtinai paskaninkite prieš patiekiant, taip sriubą kilstelėsite į aukštesnį lygį
Tai šaltas patiekalas, kuris tiks pamaitinti miniai. Jei liks salotų rytojui, jos bus dar skanesnės – skoniai susijungs ir išryškės dar labiau nei pagaminimo dieną. Pats padažas, jei jo liks, tikrai neprapuls – laikykite stikliniame indelyje šaldytuve savaitę ir panaudokite kitokioms salotoms vietoje majonezo!
Šventiškas patiekalas, sukurtas Anglijos karalienės Elžbietos karūnavimo proga 1953 metais. Receptas labai lengvai paruošiamas ir skirtas pamaitinti miniai
Torta Pasqualina – ikoniškas Ligurijos regiono Velykų pyragas, kepamas su šviežiais mangoldais (arba špinatais), rikota (Lietuvoje drąsiai keiskite rikotą varške) ir kiaušiniais.
Šventinis garnyras arba vegetariška greita vidurio savaitės vakarienė.
Improvizacija nuo Lietuvos iki Meksikos – bulvių ir cukinijų blynas su meksikietiškais priedais
Tiršta, švelnaus skonio sriuba su traškiais česnakiniais raugintos duonos krutonais – ideali skonių ir tekstūrų harmonija vienoje lėkštėje
Nieko nėra lengvesnio, skanesnio ir įspūdingesnio, kaip visos šeimos vakarienė vienoje vienintelėje keptuvėje.
Šiam patiekalui reikės didelės 30cm skersmens keptuvės, kurią galima pašauti į orkaitę
Minkštutės cukinijų tortilijos – greitai paruošiamas paplotėlis, kurį patiekti galite su kuo įvairiausiais priedais
Pikantiški rikotos blynai su mėtomis, patiekti su kalnu žalumynų ir avokadais