Bulvių ir porų gratinas

Porų ir bulvių gratinas

Tai dviejų tradicinių prancūziškosios virtuvės patiekalų – boulangere ir fondant – mišinys, kuriame scena atiduodama šakninių daržovių spindesiui. Lengviausia bulves labai plonai supjaustyti naudojantis mandolina. Šiam patiekalui prireiks 30cm skersmens ketaus keptuvės

Kreminė žirnelių ir porų sriuba

Maksimumas jaukumo – trintos, sočios, kremiškos sriubos. Ši dar ir be galo gardi, maistinga bei labai patrauklios žalios spalvos:) Tik nepamirškite iš vakaro užmerkti žirnių, kad sriubą išvirtumėt vos per keliasdešimt minučių

Kalafijorų ir saldžių bulvių blyneliai su ikrais

      Print Recipe Kalafijorų ir saldžių bulvių blyneliai su ikrais Velykoms Šventiškų užkandžių idėja Course Užkandžiai Virtuvė Lietuvos Raktažodis blynai, kalafioras, bulvės Pasiruošimas 10 min Laikas 10 min Porcijos asm Ingredientai Kalafijorų blyneliams ½ mažo kalafijoro (apie 200g)druskos ir pipirų1 kiaušinis (mažas)1 česnako skiltelė (sutarkuota)½ citrinos nutarkuota žievelė2 šaukštai smulkintų krapų (tiks ir […]