Indiškas dal – aromatinga ankštinių kultūrų sriuba, partiekiama su indiška duona arba ryžiais. Ši sriuba patiekiama mažomis porcijomis kaip indiško kelių patiekalų valgio dalis (pvz., mėsa, ryžiai ir dal, arba karis, ryžiai ir dal).
Lėtai ilgai keptas mėsos kepsnys, labai tinkamas šventiškai vakarienei.
Kaip tokį paprastą ingredientą kaip bulvės pagaminti ir patiekti karališkai.
Trapūs pikantiški sausainiai, nuostabiai tinkantys su taure vyno ar gabalėliu sūrio – taralli al vino
Trapūs sūrūs duonos traškučiai, kuriems sunaudosite atlikusį sour dough raugą
Be kategorijos
Traškūs svogūnų žiedai kefyro tešloje
Gardūs traškūs svogūnų žiedai, skaniausi kol karšti, su jogurtiniu burgerių padažu
- 1
- 2