Labai skanus pakramsnojimas, arba priedas su salotomis, arba dalis sūrių lėkštės
Maistingas, aromatingas žaliųjų lęšių troškinys su pakepintais kalafiorais
Labai sultingas kalakuto krūtinėlės kepsnys, ypač tinkantis šventėms mažesniame rate, kai visas kalakutas yra šiek tiek per daug 🙂
Pikantiškas ciberžolių lietinis su keptu kiaušiniu, vietnamietiškomis morkų salotomis ir kokosų bei čili pagardu
Kai sunku išsirinkti, ar labiau mėgstat bandeles su cinamonu, ar su kardamonu, kepkit šias, su abiem 🙂 Pasakiško skonio.
Indiškas dal – aromatinga ankštinių kultūrų sriuba, partiekiama su indiška duona arba ryžiais. Ši sriuba patiekiama mažomis porcijomis kaip indiško kelių patiekalų valgio dalis (pvz., mėsa, ryžiai ir dal, arba karis, ryžiai ir dal).
Lėtai ilgai keptas mėsos kepsnys, labai tinkamas šventiškai vakarienei.
Kaip tokį paprastą ingredientą kaip bulvės pagaminti ir patiekti karališkai.
Trapūs pikantiški sausainiai, nuostabiai tinkantys su taure vyno ar gabalėliu sūrio – taralli al vino
- 1
- 2