Tradicinis šventiškas lietuviškas medaus tortas
Improvizacija nuo Lietuvos iki Meksikos – bulvių ir cukinijų blynas su meksikietiškais priedais
Greitai paruošiamas maistingas japoniškas dubenėlis – daug spalvų, daug tekstūrų, daug skonio.
Žalias kalafioras ir keptas kalafioras viename patiekale – puikus priedas prie grilio patiekalų!
Print Recipe Baklažanų ir lęšių užkandis Artimųjų Rytų skonių harmonija didelėje užkandžių lėkštėje. Šį užkandį galite pasigaminti prieš kelias dienas iki patiekimo iki tos vietos, kur uždedamas jogurtas. Course Užkandžiai Virtuvė Artimųjų Rytų Porcijos asm Ingredientai 6 baklažanai (apie 1-1,1kg)300 g cherry pomidorų160 g Puy lęšių (kiekis nurodytas nevirtų, tačiau galite naudoti ir […]
Nostalgiški saldūs rageliai iš vaikystės prisiminimų.
Šios salotos yra visiškas gėris, ir aš tikrai jums iš visos širdies rekomenduoju jas pasigaminti. Tiesa, prireiks vieno neįprasto ingrediento – sūdytų (marinuotų) citrinų. Lietuvoje jų pirkti nemačiau…. Bet gal jau atsirado??
Jei tik galite, nusipirkite ekologiškų citrinų ir pasigaminkite šių marinuotų citrinų stiklainėlį patys. Jos gali stovėti ilgai, o panaudosite jas tikrai daugelyje Artimųjų Rytų patiekalų. Patys nustebsite, kokie nauji horizontai jums atsivers tų citrinų įdėjus į patiekalus…
Svarbiausia šiame recepte yra salierų salsa su džiovintomis spanguolėmis ir kedro riešutais. Ši salsa, manau, tiks ir prie kitokios žuvies.
Skaisčiai žalios spalvos lietiniai, kuriuos galima patiekti su ožkų sūriu ir cukinijų bei žirnelių salotomis
Turtinga skoniais, švelni konsistencija, šildanti sriuba
- 1
- 2