Greitas ir nesudėtingas vienos skardos patiekalas. Rinkitės daržoves tokias, kokias turite, atitinkamai pakoreguokite ir kepimo laiką.
Nebijokite apdeginti brokolių iki kol jie vietomis gerai patamsės – taip atsiskleis jų skonis. Brokolių prieš tai apvirti nereikia, jie turi išlikti gana traškūs. Šis patiekalas gali būti valgomas karštas arba kambario temperatūros
Ottolenghi receptas, kuris visada pasiteisina:) Nuostabus būdas mėgautis pomidorais paties jų sezono metu, ypač su grilyje keptais kepsniais
Gaivios Artimųjų Rytų aromatais dvelkiančios salotos, kuriose pirmu smuiku groja brokoliai
Šventiškas šparagų užkandis gali būti tiekiamas kaip atskiras patiekalas, arba garnyras prie pagrindinių mėsiškų patiekalų. Polonezas – iš prancūzų virtuvės kilęs daržovių patiekimo būdas, kuomet jos pabarstomos svieste paskrudintais džiūvėsėliais ir kiaušiniais. Šiuo atveju patiekalas dar pagardintas lazdyno riešutais
Jaukus, maistingas ir skanus vieno puodo patiekalas, kurį džiaugsitės pasišildę ir rytojaus dieną
WOW efektui visada patiekite pavlovą…. Ji nepalieka abejingų. Ši versija – su Artimųjų Rytų prieskoniais ir aromatais
Improvizacija nuo Lietuvos iki Meksikos – bulvių ir cukinijų blynas su meksikietiškais priedais
Greitai paruošiamas maistingas japoniškas dubenėlis – daug spalvų, daug tekstūrų, daug skonio.
- 1
- 2