15 minučių patiekalas toms dienoms, kai visiškai nesinori laiką leisti virtuvėje.
Lengvai pagaminamas vasariškas užkandis, puikus sūraus, saldaus ir rūgštaus skonio balansas
Plonas trapios tešlos pagrindas, išraiškingas rabarbarų ir braškių (šviežių, šaldytų arba pakeistų kitomis šaldytomis uogomis, pvz., avietėmis) sluoksnis ir traškūs trupiniai – šiek tiek modernizuota pyragų klasika
Pavasariu alsuojantys šviežutėliai ravioliai su šparagais ir rikota
Maistingas, aromatingas žaliųjų lęšių troškinys su pakepintais kalafiorais
Sriubos dubebėlis žvarbią rudeninę dieną – tikras išsigelbėjimas.
Vegetariškas aromatingas užkandis, skanus bet kokia proga ir bet kuriuo sezonu
Gaivintantis švelniai kartus lengvas vasariškas desertas
Žuvies patiekalų mestro Tony Bilson receptas tik įrodo, kad pats paprasčiausias žuvies gaminimo metodas yra tiesiog pašauti ją į orkaitę ir po 20 minučių jau sėstis prie stalo! Nepamirškite pasirūpinti šviežia duona (bagete, sour dough) ypatingai skaniam padažui sudažyti!