Prancūziška klasika kitaip: apverstas pikantiškas burokėlių pyragas, patiekiamas su ožkų sūriu ir pakepintais riešutais. Jam prireiks sunkios keptuvės (geriausia ketaus), tinkamos kepti orkaitėje (22cm skersmens)
Jauki tiršta maistinga ir aromatinga sriuba su pastarnokų traškučiais. Jei turite trumų aliejaus – būtinai paskaninkite prieš patiekiant, taip sriubą kilstelėsite į aukštesnį lygį
Jauki tiršta maistinga trinta moliūgų sriuba
Klasikinė itališka sriuba su pomidorais ir pupelėmis, tik ši patiekiama dar ir su parmezano kukuliukais. Geriausia, jei kuliukams naudosite šviežius sour dough duonos džiūvėsius. Jei turite, į sriubą verdant įmeskite gabalėlį sudžiūvusios parmezano žievės, o išvirus sriubai jį ištraukite ir išmeskite. Taip pat į sriubą dar galite bebaigiant virti įdėti ir kale kopūstų
Vegetarų džiaugsmas – gražuoliai kalafiorų steikai, paskaninti harisa ir agavų sirupu. Itin paprastas patiekalas, pagaminamas kamado tipo grilyje (arba orkaitėje), sužavėsiantis net ir prisiekusius mėsėdžius!
Sodraus skonio ir sodrios spalvos, tiršta ir maistinga, aromatinga šventiška žuvies sriuba. Tiks kaip šiltas užkandis ant švenčių stalo, arba nesunkus elegantiškas patiekalas vakarienei.
Turtinga skoniais, švelni konsistencija, šildanti sriuba
Itališkos virtuvės klasika
Čiobreliai, citrinos, aguonos – tobulai derantys skoniai ir aromatai, keksas tinka bet kokiam sezonui ir bet kokiai progai