Rūkytos žuvies aromatas puikiai dera su gaiviomis salotomis ir saldžiarūgščiu tailandietišku tamarindų padažu.
Nuostabus vieno puodo patiekalas, plilnas skonių ir prieskonių. Jam reikės vištienos su kaulu ir odele – gali būti blauzdelės, šlaunelės ar ketvirčiai.
Orkaitėje keptas egiptietiškas senoviškas ryžių pudingas, patiektas su keptų rabarbarų pagardu ir pistacijų riešutais
Šis aromatingas malajų virtuvės karis apjungia kinų, indų ir tailandiečių virtuves. Vietoje ėrienos galite naudoti vištieną, labai tiks mėsa sukaulais.
Patariu iškart gaminti dvigubą ar net trigubą porciją, mat karis verda ilgai, o pašildytas jis tik skanesnis!
Aromatingas vieno puodo vištienos patiekalas su ryžiais, juodomis pupelėmis, paprikomis. Praturtintas Lotynų Amerikos virtuvėms būdingais prieskoniais. Labai svarbu, kad kepdami naudotumėte nurodyto dydžio indą!
Saldžiame aromatingame lipniame padaže troškinta kiaulienos šoninė. Patiekite su garuose virtomis daržovėmis ir virtais ryžiais
Autentiškas itališkas maltos mėsos padažas. Padažui galite naudoti pusiau sumaišytą maltą kiaulieną ir jautieną, vien tik kiaulieną, arba vištieną/kalakutieną. Ši padažo versija – be pomidorų.