Jauki, aromatinga, tiršta sriuba
Aromatinga tiršta keptų baklažanų sriuba – kai užklumpa gausus daržovių derlius:)
Šis padažas yra sodraus saldžiarūgščio skonio, itin skoniui tinka čioriso dešra. Ieškokite ispaniškos, būtent kepti grilyje tinkančios čioriso dešros ir ją apkepinkite grilyje prieš įmaišant į padažą. Padažą galite pasiruošti iš anksto
Klasikinis Galicijos regiono receptas, ypatingai paprastas būdas pagaminti aštuonkojį grilyje
Artimųjų Rytų virtuvėje visko turi būti daug: spalvos, skonio, aitrumo… Jei pasiilgote malonios vasariškos egzotikos – šis užkandis jums labai patiks. O gal primins aplankytą šalį?
Minkšta ir sultinga ėriena, lėtai troškinta kelias valandas, aromatingame padaže. Puikiai tiks takoms įdaryti
Tai universalus gruziniškas pagardas, tinkantis su švelnia varške ar mocarela
Sultinga, saldžiai lipni, maloniai aitri vištiena, prisotinta kiniškos virtuvės prieskonių