Greitas ir ekonomiškas patiekalas iš to, kas dažnu atveju keliauja į šiukšliadėžę arba to, ką galima nusipirkti labai pigiai:) Receptas iš akies, tad ingredientų kiekiai labai apytikriai. Prieskonius dėkite tokius, kokius mėgstate – nuo Artimųjų Rytų iki indiškų karių, tiks VISKAS ką mėgstat ar turit
Itališa pomidorų pasta su baklažanais
Sodraus skonio ir sodrios spalvos, tiršta ir maistinga, aromatinga šventiška žuvies sriuba. Tiks kaip šiltas užkandis ant švenčių stalo, arba nesunkus elegantiškas patiekalas vakarienei.
Pagal šį receptą galite gaminti čipsus ir iš įprastų bulvių ir iš saldžiųjų (batatų).
Kepdami baklažanus stenkitės juos kuo geriau apskrudinti – bus ne tik skanu, bet ir gražu:) Na o šis padažas tiks ne vien šiam užkandžiui, bet ir kitokioms grilyje keptoms daržovėms bei mėsai (ypač ėrienai).