Print Recipe Rotolo su rikota, kale ir lazdyno riešutais Itališkos pastos patiekalas, kuris ne tik gražus, bet labai skanus ir maistingas. Ir super paprastai pagaminamas 🙂 Virtuvė Italian Raktažodis vegetariški, pasta, vieno puodo patiekalai, kale Pasiruošimas 15 min Laikas 40 min Porcijos porc Ingredientai 2 šaukštai Alyvuogių aliejaus4 česnako skiltelės (smulkiai supjaustytos)6 ančiuviai […]
Masitingas, aromatingas ir greitas patiekalas iš saulėtosios Italijos
Vasariškai gaivus ir lengvas vegetariškas gratinas
Greitas ir ekonomiškas patiekalas iš to, kas dažnu atveju keliauja į šiukšliadėžę arba to, ką galima nusipirkti labai pigiai:) Receptas iš akies, tad ingredientų kiekiai labai apytikriai. Prieskonius dėkite tokius, kokius mėgstate – nuo Artimųjų Rytų iki indiškų karių, tiks VISKAS ką mėgstat ar turit
Itališa pomidorų pasta su baklažanais
Sodraus skonio ir sodrios spalvos, tiršta ir maistinga, aromatinga šventiška žuvies sriuba. Tiks kaip šiltas užkandis ant švenčių stalo, arba nesunkus elegantiškas patiekalas vakarienei.
Pagal šį receptą galite gaminti čipsus ir iš įprastų bulvių ir iš saldžiųjų (batatų).
Kepdami baklažanus stenkitės juos kuo geriau apskrudinti – bus ne tik skanu, bet ir gražu:) Na o šis padažas tiks ne vien šiam užkandžiui, bet ir kitokioms grilyje keptoms daržovėms bei mėsai (ypač ėrienai).