Plonyčiai kokosų pienu ir ciberžole pagardinti omletai su gaiviu greipfrutų mirkalu
Saldžios batatos ypatingai aromatingame pomidorų padaže tiks kaip vegetariškas patiekalas arba garnyras prie žuvies ar mėsos patiekalų.
Šie minkštučiai maltos jautienos kukuliukai panardinti į saldsaldžiarūgštį lipnų korėjietišką padažą – paprastesnio patiekalo nė nesugalvotumėte!
Klasikinė itališka sriuba su pomidorais ir pupelėmis, tik ši patiekiama dar ir su parmezano kukuliukais. Geriausia, jei kuliukams naudosite šviežius sour dough duonos džiūvėsius. Jei turite, į sriubą verdant įmeskite gabalėlį sudžiūvusios parmezano žievės, o išvirus sriubai jį ištraukite ir išmeskite. Taip pat į sriubą dar galite bebaigiant virti įdėti ir kale kopūstų
Jaukus, kažkiek primenantis vaikystę apkepas iš virtų makaronų, maltos mėsos ir cukinijų
Nesudėtintai pagaminamas, bet labai šventiškas patiekalas su triušiena, aromatingu verjuice padažu ir kepta polenta.
Švelnaus skonio ypatingai paprastai pagaminama šalta tiršta ispaniška migdolų sriuba. Jai pagaminti reikės blenderio
Aromatinga tiršta keptų baklažanų sriuba – kai užklumpa gausus daržovių derlius:)
Prancūzai turi Persilade, o italai – Gremolata. Tai (beveik) tas pats: česnakų ir petražolių mišinys, kuris labai tinka pagardinti grilyje keptas krevetes
Šis padažas yra sodraus saldžiarūgščio skonio, itin skoniui tinka čioriso dešra. Ieškokite ispaniškos, būtent kepti grilyje tinkančios čioriso dešros ir ją apkepinkite grilyje prieš įmaišant į padažą. Padažą galite pasiruošti iš anksto