Prancūziška klasika kitaip: apverstas pikantiškas burokėlių pyragas, patiekiamas su ožkų sūriu ir pakepintais riešutais. Jam prireiks sunkios keptuvės (geriausia ketaus), tinkamos kepti orkaitėje (22cm skersmens)
Lengvai pagaminamas vasariškas užkandis, puikus sūraus, saldaus ir rūgštaus skonio balansas
Lengvas užkandis, tinkantis visais metų laikais. Sezono metu galite naudoti ir šviežius, jaunus, termiškai neapdorotus burokėlius
Sodraus skonio salotos, tinkančios prie mėsos patiekalų arba kaip vegetariškas užkandis
Pasigaminkite šio burokėlių pagardo ir džiaugsitės valgydami su grilio patiekalais, sumuštiniais, burgeriais, mėsa, sūriais ir vegetariškais paplotėliais!
Šventiškos ir spalvingos salotos
Nieko negali būti paprasčiau, nei susimaišyti duonos tešlą, kurios nereikia nei minkyti, nei kildinti! Šio kepinio tekstūra labiau panaši į pyrago, tad tai gali būti nuostabus patiekalas ant jūsų švenčių stalo.