Ottolenghi receptas, kuris visada pasiteisina:) Nuostabus būdas mėgautis pomidorais paties jų sezono metu, ypač su grilyje keptais kepsniais
Pikantiškas ciberžolių lietinis su keptu kiaušiniu, vietnamietiškomis morkų salotomis ir kokosų bei čili pagardu
Šie vegetariški paplotėliai – puiki proga išvalyti savo šaldytuvą ir sunaudoti visus bevystančius žalumynus:) Keiskite žalumynus tais, kuriuos turite ar mėgstate, svarbiausia, kad išlaikytumėt proporcijas.
Brokolių (arba kalafiorų!) picos gali tapti jūsų šių metų vasaros atradimu! Tik perskaitykite visas pastabas ir patarimus, kad rezultatas gautųsi tobulas:)
Nustebsite, tačiau kepant cukinijas ilgai žemoje kaitroje, jos taps sapdžios, ir išlaikys savo struktūrą, išliks nesutežę. Šis cukinijų pagardas tiks ne tik česnakiniams crostini, bet taip pat bus ir puikus padažas pastai. Beliks tik užbarstyti mėgstamo sūrio (nuo rikotos iki parmezano).
Itališkos virtuvės klasika