Baklažanai yra daržovės, kurias galima maišyti su pačiais aromatingiausiais priedais ir padažais. Šiame Cape Malay stiliaus karyje jie atiskleidžia kaip niekada gerai!
Diwali šventės būtinas desertas, kuris gali būti patiekiamas ir kaip sotesni pusryčiai. Tinka ant viršaus pabarstyti ir cinamono!
Sotus didelės šeimos patiekalas, kurio liks ir rytojui…
Didesniam kiekiui svečių tiksiantis šventinis pikantišks kepinys
Print Recipe Tandūri stiliaus kalafijoras Indiškas vegetariškas nesudėtingas patiekalas su šildančių prieskonių puokšte. Course Main Dish Virtuvė Indijos Raktažodis kalafioras Laikas 30 min Porcijos porc Ingredientai 1 kalafijoras Tandoori marinatui 3 šaukštai graikiško jogurto1,5 šaukštelio čili (naudojau Kašmyro čili, jis švelnesnis) – dėkite pagal skonį1 šaukštelis imbiero šaknies (sutarkuotos)1 šaukštelis česnakų (sutrintų presu […]
Šventiškas ryžių ir ėrienos plovas, pagardintas skrudintomis morkų juostelėmis, razinomis ir riešutais. Afganistane šis plovas gaminamas tik ypatingomis progomis. Ėrieną galite keisti jautiena, vištiena arba žvėriena
Australijos MasterChef patiekalas, autentiškas Pietų Indijos karis, gausus kokosų, imbierų, citrinžolių aromatų. Indijoje baklažanai skrudinami aliejuje, tačiau aš pasirinkau juos verčiau kepti orkaitėje.
Labai paprastas, ir kartu labai aromatingas ir jaukus vieno puodo patiekalas. Daržoves galite pasirinkti pagal sezoną: tiks kalafiorai, brokoliai, kelios skirtingos daržovės ar tik viena. Galite patiekti su natūraliu jogurtu, jis sumažins čili aitrumą, jei bus pernelyg aštru
Universalus garnyras ar lengvas užkandis… Puikiai subalansuoti skoniai, o pati gardžiausia – apskrudusių ryžių plutelė