Itališa pomidorų pasta su baklažanais
Labai jaukus, gražus ir pradžiuginantis gomurį vaisiškas pavasarinis pyragas. Trapi tešla ir sultingas vaisių įdaras negali nesuskambėti puikiai. Cukraus kiekis čia – minimalus, jums saldumo gali ir pritrūkti, todėl drąsiai pasikoreguokite cukraus kiekį. Na o šlakelis balzamiko acto ir pipirai suteiks įdarui ekstra spindesio.
Kalėdų sezonui norisi šventiškų patiekalų, tačiau ir tokių, kuriuos ruošiant nereikia įdėti pernelyg daug pastangų geriausiam rezultatui pasiekti. Šis – būtent toks!
Kepdami baklažanus stenkitės juos kuo geriau apskrudinti – bus ne tik skanu, bet ir gražu:) Na o šis padažas tiks ne vien šiam užkandžiui, bet ir kitokioms grilyje keptoms daržovėms bei mėsai (ypač ėrienai).