Šventiškas patiekalas, sukurtas Anglijos karalienės Elžbietos karūnavimo proga 1953 metais. Receptas labai lengvai paruošiamas ir skirtas pamaitinti miniai
Be proto skanus pyragas, kuriame nedaug tešlos, nedaug saldumo ir riebalų, bet labai daug obuolių ir skonio.
Vienos keptuvės patiekalas, gaminamas orkaitėje
Trapūs pikantiški sausainiai, nuostabiai tinkantys su taure vyno ar gabalėliu sūrio – taralli al vino
Iki negalėjimo minkšta ėrienos mėsa, kepta folijos krepšeliuose, pagardinta baltu vynu, žolelėmis ir daržovėmis. Paprastai pagaminamas, bet labai šventiškas patiekalas.
Tai tik orientaciniai ingredientai ir jų kiekiai. Naudokite tas daržoves, kokias turite. Gaminkite su žuvimi, paukštiena ar vegetariškai. Tiesiog mėgaukitės vidurvasario daržovių derliumi
Spaghetti alle Vongole – itin populiarus itališkos pastos receptas, dar vadinamas „pasta su baltuoju moliuskų padažu”. Prireiks vos kelių ingredientų ir labai nedaug laiko puikiam rezultatui pasiekti
Net jei ir patingėsit pastą pasigaminti namuose, galite šiam patiekalui naudoti ir pirktinę. Jei nerasite būtent orecchiette, naudokite kitokią trumpą pastą
Jaukus, nesudėtingas, greitas savaitgalio vakarienės patiekalas
- 1
- 2