Klasikinis Galicijos regiono receptas, ypatingai paprastas būdas pagaminti aštuonkojį grilyje
Greitai paruošiamas vasariškas vegetariškas patiekalas. Kad nereiktų traukti kombaino, kalafiorą sutarkuokite stambia tarka!
Pistacijų spalvos tiršta vegetariška sriuba, kurioje pirmu smuiku griežia cukinijos, tačiau melodiją užduoda mėtos ir feta!:)
Tai tik orientaciniai ingredientai ir jų kiekiai. Naudokite tas daržoves, kokias turite. Gaminkite su žuvimi, paukštiena ar vegetariškai. Tiesiog mėgaukitės vidurvasario daržovių derliumi
Brokolių (arba kalafiorų!) picos gali tapti jūsų šių metų vasaros atradimu! Tik perskaitykite visas pastabas ir patarimus, kad rezultatas gautųsi tobulas:)
Greitai iš visų pusių keptas tunas sezamų apvalkale, su klasikiniu japonišku tatami padažu
Vegetarų džiaugsmas – gražuoliai kalafiorų steikai, paskaninti harisa ir agavų sirupu. Itin paprastas patiekalas, pagaminamas kamado tipo grilyje (arba orkaitėje), sužavėsiantis net ir prisiekusius mėsėdžius!
Ryškus skoniais ir spalvomis patiekalas iš Sicilijos! Beje, viską pasiruošti galite iš anksto, iš vakaro. Pasilikite tik užtarkuoti sūrį ir pašaukite į orkaitę.
Šis neįprastas pastos patiekalas yra tas, prie kurio priprantama. Jis jau tapo vienu mėgstamiausių mano šio sezono valgių, kuriam paruošti užtrunku 15 minučių.
Greitai pagaminamas vegetariškas patiekalas, kuris dar ir sveikesnis jums:) Nustebsite, kokia traški bolivinių balandų dribsnių paneruotė! Užtruksite vos 30 minučių.