Lašišos confit įdaras gali būti patiektas tiek ant juodos, tiek ant baltos duonos skrebučių
Sodraus skonio salotos, tinkančios prie mėsos patiekalų arba kaip vegetariškas užkandis
Lėtai ilgai keptas mėsos kepsnys, labai tinkamas šventiškai vakarienei.
Improvizacija nuo Lietuvos iki Meksikos – bulvių ir cukinijų blynas su meksikietiškais priedais
Print Recipe Tandūri stiliaus kalafijoras Indiškas vegetariškas nesudėtingas patiekalas su šildančių prieskonių puokšte. Course Main Dish Virtuvė Indijos Raktažodis kalafioras Laikas 30 min Porcijos porc Ingredientai 1 kalafijoras Tandoori marinatui 3 šaukštai graikiško jogurto1,5 šaukštelio čili (naudojau Kašmyro čili, jis švelnesnis) – dėkite pagal skonį1 šaukštelis imbiero šaknies (sutarkuotos)1 šaukštelis česnakų (sutrintų presu […]
Maistingi vegetariški „maltinukai”, kuriuose pirmu smuiku groja ne mėsa, bet pupelės, rikota bei kalnas kale (lapinių kopūstų).
Vienos keptuvės patiekalas, gaminamas orkaitėje
Trapioje filo tešloje įsuktas pakepintų moliūgų, kopūstų, ryžių ir fetos sūrio įdaras. Varijuoti čia galima iki soties – pradedant prieskoniais ir baigiant įdaro ingredientais.
Jauki tiršta maistinga trinta moliūgų sriuba
Tiršta, švelnaus skonio sriuba su traškiais česnakiniais raugintos duonos krutonais – ideali skonių ir tekstūrų harmonija vienoje lėkštėje