Viščiukas acto padaže

Neįprastai skambantis, tačiau nuostabaus skonio klasikinis prancūziškas vištienos patiekalas. Viščiukas troškinamas balto vyno ir acto padaže, gardinamas peletrūnais ir grietinėle. Nekeiskit ingredientų, tiesiog viską darykit taip, kaip parašyta. Šis patiekalas jus maloniai nustebins, pamatysit.

Graikiškas mielinis Velykų vainikas

Šių metų prieššventinis laikotarpis gavosi kitoks. Kaip niekada anksčiau, visi turime laiko terliotis virtuvėje iki begalybės! Nežinau kaip jūs, bet aš visada apie tai svajojau! Vienintelis minusas, kad tuo sukurtu gėriu nėra su kuo labai pasidalinti, kai gyveni dviese ir negali nieko į svečius pasikviesti…:) Todėl net neabejoju, kad šių metų Velykos mums visiems bus […]