Nustebsite, tačiau kepant cukinijas ilgai žemoje kaitroje, jos taps sapdžios, ir išlaikys savo struktūrą, išliks nesutežę. Šis cukinijų pagardas tiks ne tik česnakiniams crostini, bet taip pat bus ir puikus padažas pastai. Beliks tik užbarstyti mėgstamo sūrio (nuo rikotos iki parmezano).
Kruopų burgeriai – puiki alternatyva mėsiškiems. Šis pagamintas su kynva (bolivine balanda), bet tiks ir kitos kruopos (ryžiai, speltos). Jei norite traškesnių burgerių – tarkuokite burokėlius burokine tarka
Saldus tirštas pagardas, tinkantis su burgeriais, traškiomis bulvytėmis ar bet kokia mėsa bei vegetariškais užkandžiais
Pagal šį receptą galite gaminti čipsus ir iš įprastų bulvių ir iš saldžiųjų (batatų).
Kupinas baltymų vegetariškas burgeris
Lengvas vasariškas patiekalas su cukinijomis ir malta mėsa
Kepdami baklažanus stenkitės juos kuo geriau apskrudinti – bus ne tik skanu, bet ir gražu:) Na o šis padažas tiks ne vien šiam užkandžiui, bet ir kitokioms grilyje keptoms daržovėms bei mėsai (ypač ėrienai).
Burgeris tiesiai nuo griliaus grotelių, kuriame nėra nei laktozės, nei mėsos. Užtai sočiai Artimųjų Rytų aromatų ir skonių:)