Turtinga skoniais, švelni konsistencija, šildanti sriuba
Tai ir kepto, ir kartu troškinto viščiuko receptas. Vos valanda ir ant stalo – gardi vakarienė su beveik nuliu darbo
Autentiškas itališkas maltos mėsos padažas. Padažui galite naudoti pusiau sumaišytą maltą kiaulieną ir jautieną, vien tik kiaulieną, arba vištieną/kalakutieną. Ši padažo versija – be pomidorų.
Sotus ir maistingas patiekalas iš itališkos virtuvės repertuaro
Universalus padažas itališkai pastai bei kitiems itališkiems patiekalams. Patiekite su mėgstama pasta (arba gnochchi), tarkuotu parmezano sūriu ir šviežia burrata
Be kategorijos
Keptos paprikos su nduja ir burata
Greitai pagaminamas sotus „vyriškas” užkandis. Patiekite su šviežia fokačia arba čiabata.
Patiekalas, kuris tiks ir patiks kiekvienam: brančui ar vegetariškai vakarienei, skanus ir šiltas, ir atvėsęs, net ir kitą dieną tiks pietų dėžutei.
Puikus vieno puodo patiekalas, kai norisi nesudėtingos, met skanios ir maistingos vakarienės
Traški fokačia (focaccia) įdaryta kreminio stracchino sūrio gabaliukais. Puikus užkandis prie vyno taurės
Be kategorijos
Meksikietiškas juodųjų pupelių pagardas
Puikus meksikietiško stalo patiekalas – šiltas užkandis su juodosiomis pupelėmis