Galette yra vienas paprasčiausių kepinių, kuriam nereikia net specialaus kepimo indo. Kuo ji kreivesnė, tuo gražiau ir natūraliau. Vaisius įdarui galite pasirinkti pagal sezoną arba tai, ką turite – pavasarį tiks rabarbarai, vasarą – abrikosai ar braškės, o rudenį – figos, obuoliai. Skaniausia patiekti su plakta grietinėle arba ledais
MaterChef Australia žvaigždės, garsenybės šefo Darren Robertson receptas, kurį jis TV projekte gamino per 30 minučių.
Kuo papuošti šventišką Kalėdų stalą? Ogi valgomais morengų vainikėliais!
Sultinga ir aromatinga kuprės filė su Artimųjų Rytų prieskoniais ir dūmo skoniu
Jei yra tobulas užkandis tiesiai nuo grilio – tai man toks yra šis. Ypač ant riekės paskrudintos bruschett’os. Kuo ilgiau paliksite marinuotis, tuo paprikos bus skanesnės.
Itališkos virtuvės klasika