Prancūziškos konditerijos klasika – trapios tešlos tarta užpildyta vanile kvepiančiu kremu
Nesudėtintai pagaminamas, bet labai šventiškas patiekalas su triušiena, aromatingu verjuice padažu ir kepta polenta.
Tai tik orientaciniai ingredientai ir jų kiekiai. Naudokite tas daržoves, kokias turite. Gaminkite su žuvimi, paukštiena ar vegetariškai. Tiesiog mėgaukitės vidurvasario daržovių derliumi
Sodraus skonio ir sodrios spalvos, tiršta ir maistinga, aromatinga šventiška žuvies sriuba. Tiks kaip šiltas užkandis ant švenčių stalo, arba nesunkus elegantiškas patiekalas vakarienei.
Turtinga skoniais, švelni konsistencija, šildanti sriuba
Tai ir kepto, ir kartu troškinto viščiuko receptas. Vos valanda ir ant stalo – gardi vakarienė su beveik nuliu darbo
Neįprastai skambantis, tačiau nuostabaus skonio klasikinis prancūziškas vištienos patiekalas. Viščiukas troškinamas balto vyno ir acto padaže, gardinamas peletrūnais ir grietinėle. Nekeiskit ingredientų, tiesiog viską darykit taip, kaip parašyta. Šis patiekalas jus maloniai nustebins, pamatysit.