Jaukus, maistingas ir skanus vieno puodo patiekalas, kurį džiaugsitės pasišildę ir rytojaus dieną
Lengvučiai it pūkas plikytos tešlos pyragėliai su saldžia kepurėle, pripildyti švelnaus vanilinio kremo
Saikingai saldžios skaisčios spalvos bandelės, tiks kaip šventinės duonelės, arba pasmaližiavimui su sviestu ar džemu
Galette yra vienas paprasčiausių kepinių, kuriam nereikia net specialaus kepimo indo. Kuo ji kreivesnė, tuo gražiau ir natūraliau. Vaisius įdarui galite pasirinkti pagal sezoną arba tai, ką turite – pavasarį tiks rabarbarai, vasarą – abrikosai ar braškės, o rudenį – figos, obuoliai. Skaniausia patiekti su plakta grietinėle arba ledais
Prancūziškos konditerijos klasika – trapios tešlos tarta užpildyta vanile kvepiančiu kremu
Nesudėtintai pagaminamas, bet labai šventiškas patiekalas su triušiena, aromatingu verjuice padažu ir kepta polenta.
Tai tik orientaciniai ingredientai ir jų kiekiai. Naudokite tas daržoves, kokias turite. Gaminkite su žuvimi, paukštiena ar vegetariškai. Tiesiog mėgaukitės vidurvasario daržovių derliumi
Sodraus skonio ir sodrios spalvos, tiršta ir maistinga, aromatinga šventiška žuvies sriuba. Tiks kaip šiltas užkandis ant švenčių stalo, arba nesunkus elegantiškas patiekalas vakarienei.
Turtinga skoniais, švelni konsistencija, šildanti sriuba
Tai ir kepto, ir kartu troškinto viščiuko receptas. Vos valanda ir ant stalo – gardi vakarienė su beveik nuliu darbo
- 1
- 2